Simona Arnstet, književnica iz Švedske, jedna je od retkih skandinavskih autora koja piše ljubavne romane. Posle romana „Sve ili ništa“, Laguna objavljuje njenu novu knjigu „Samo još malo“ u prevodu sa švedskog Marije Popović.

Stela je izgubila sve: verenika, dom i posao. I to u istom danu. Nakon noći pune očajavanja, sajber uhođenja bivšeg i mnogo, mnogo suza ne preostaje joj ništa drugo osim da ode iz Stokholma. Problem je što baš i nema kud, pa će se konačno obreti u Laholmu, malom mestu na jugu Švedske.

Povezana vest:  Boris Liješević režira predstavu Mihael Kolhas u JDP

Stela se nada da će u trošnoj kolibi punoj uspomena pronaći mir i način da nastavi dalje. Umesto toga, devojka koja čuva svoje Lubutenove cipele kao da su joj kućni ljubimci i živi za firmiranu garderobu skrojenu po meri moraće da se izbori sa ludom kozom, mrzovoljnim tinejdžerima i prepotentnim ekološkim farmerom. Na selu je užasno! Mada priznaje da farmer ume dobro da se ljubi.

Povezana vest:  Održana promocija knjige "Čaj od šljiva" Lazara Džamića

Velegradska devojka ubrzo se upliće u brojne nedaće meštana. A ona od života želi nešto više. Makar samo još malo. Može li Stela pronaći sebe u svetu kojem nikako ne pripada

Simona Arnstet je spisateljica i psiholog. Predvodnica je švedskog romantičnog talasa, koji u svetu stiče sve veću popularnost. Napisala je sedam romana, prodatih u više od dvadeset zemalja.

Povezana vest:  Slikar Petar Mošić dobitnik nagrade „Momo Kapor“ za likovnu umetnost

Roman „Samo još malo“ možete pronaći od četvrtka 30. decembra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.