Bliži nam se Dan zaljubljenih i svi razmišljamo o najlepšem poklonu za naše najdraže osobe. Vulkan izdavaštvo ima savršen predlog za vas! Kupovinom jednog od tri najnovija romana Vulkan izdavaštva na specijalnoj akciji u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate kutiju Raffaello deserta. Akcija povodom Dana zaljubljenih traje od 7. do 15. februara 2022. godine u svim knjižarama Vulkan širom Srbije.

Roman More uspomena je idealan poklon za ljubitelje uzbudljivih ljubavnih priča prepunih snažnih emocija, smeštenih u burna vremena. Od vetrovitog ostrva Re do krševitih brda Škotske, nezaboravna i dirljiva priča spisateljice Fione Valpi pripoveda nam o snazi uspomena i velikoj ljubavi.

Povezana vest:  Kreativni centar učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga za decu u Bolonji

Japansko umeće srećnog života kroz prihvatanje i empatiju je savršen izbor za ljubitelje istočnjačke filozofije i one koji su spremni da radom na sebi postignu uspeh. Japan je zemlja izuzetno posvećena vezama između ljudi, mesto gde se pojedinci podstiču na to da zaborave sebične potrebe i budu deo okruženja. Na taj način ljudi mnogo dublje osećaju međusobne veze, a to je ono što pojačava zadovoljstvo i dobrostanje. Predstavljajući nam ukeireru, japanski način prihvatanja, psiholog Skot Has nudi nam praktičan vodič kroz život koji će nam pomoći da smanjimo anksioznost i stres, i poboljšamo opšte blagostanje.

Povezana vest:  Roman po kome je snimljena tv serija "Ostrvo"

Sobarica je roman o prijateljstvu i porodici, identitetu i pronalaženju sopstvenog glasa. Ispunjen šarolikim likovima, ljupkim i odbojnim, zanimljivim i nezaboravnim, prvenac kanadske autorke Nite Prouz će nas provesti kroz zamršenu misteriju i pokazati nam koliko je važno osećati se prihvaćenim. Najiščekivanija knjiga godine otkriva nam da se srcem mogu rešiti sve zagonetke. Odmah po objavljivanju, Sobarica je postala bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa, najprodavanija je knjiga u Kanadi i izbor Good Morning America književnog kluba, a u pripremi je i adaptacija na velikom platnu.

Povezana vest:  Veliki uspeh Jelene Bačić Alimpić – „Poslednje proleće u Parizu“ na francuskom!

Iskoristite jedinstvenu priliku i osvojte srce drage osobe uz uvek aktuelne naslove Vulkan izdavaštva i neodoljivi slatkiš Raffaello. Ove i mnoge druge naslove možete kupiti putem sajta vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.