Moja velika knjiga o dinosaurima i Moja velika knjiga o praistorijskim životinjama otkriće malim čitaocima svet dinosaura i praistorijskih životinja koje su naseljavale našu planetu.

Za najmlađe ljubitelje dinosaura tu je „Moja velika knjiga o dinosaurima„. Poznati i manje poznati dinosauri su na jednom mestu, pa će mališani lako proučiti svet neobičnih životinja. Slikovnica je ispunjena divnim ilustracijama i u njoj će pored onih najpoznatijih dinosaura, pronaći i vrlo retke i veoma upečatljive predstavnike. Neki su mesojedi, drugi su biljojedi, neki su ogromni, dok su drugi mali, među njima su i oni sa rogovima, ali i sa perjem.

Povezana vest:  U nedelju počinje 21. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici

Kada prouče svet dinosaura, mališani mogu da istraže sisare, ptice, gmizavce, ali i rođake današnjih životinja u knjizi Moja velika knjiga o praistorijskim životinjama. Otkriće neverovatna bića koja su nekada živela na Zemlji i saznati kako su izgledali pećinski lav, ptica dodo, runasti mamut i mnoga druga stvorenja.

Slikovnice Moja velika knjiga o dinosaurima i Moja velika knjiga o praistorijskim životinjama potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.

Povezana vest:  Završen prvi CONS Project u Beogradu