Pridružite se Džeronimu Stiltonu u razotkrivanju neobičnog slučaja koji je zadesio Mišograd! Misterija plavih bubuljica uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.

Uzbuna na ulicama Mišograda! Izbila je veoma neobična epidemija čudnih plavih bubuljica. Najpoznatiji lekar na Ostrvu miševa traži lek za nju, ali neko je odlučio da ga spreči u tome. Dani prolaze, a tim istraživača radi neprekidno, sve dok jedne noći, baš kada je profesor pomislio da je uspeo, neko će učiniti sve da ga razuveri. Ko želi da uništi istraživanje od kog zavisi spas tolikih miševa? Izgleda da će Džeronimo morati da rasvetli misteriju.

Povezana vest:  Oživljavanje Kabarea u Teatru 78

Džeronimo je miš briljantnog uma. Beskrajno je radoznao i snalažljiv, ali nije avanturista. Ipak, dogodovštine koje mu se dešavaju oduzimaju dah. Kada je potrebno, on je vođa i heroj, njegovo enciklopedijsko znanje je uvek dobrodošlo. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin.

Povezana vest:  Premijera drame "50 udaraca" u Ateljeu 212

Upustite se u još jednu nezaboravnu avanturu s omiljenim junakom! Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na srpskom jeziku. Najmlađi čitaoci će uz omiljene junake i nezaboravne dogodovštine otkrivati svet oko sebe i saznati više o istoriji, dinosaurima, umetnosti…

Želite li da saznate šta se krije iza ovog čudnog slučaja? Misterija plavih bubuljica uskoro će biti dostupna na sajtu Vulkančića i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Dok iščekujemo novu priču punu smeha, krenite sa Džeronimom Tragovima t. reksa i doživite uzbudljivu pustolovinu na supertajnom ostrvu.

Povezana vest:  Novi trileri Vulkan izdavaštva: „Žrtve koje dajemo” i „Igra žmurke”