Povodom Svetskog dana knjige, Vulkan izdavaštvo pripremilo je sjajnu onlajn-akciju za svoje verne čitaoce. Još danas za poručivanje putem sajta vulkani.rs omogućavamo dodatnih 35% popusta na već postojeći popust od 15% na cene svih izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana. Dostava knjiga poručenih tokom trajanja akcije je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

Povezana vest:  Završen 17. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici

Svetski dan knjige, koji se obeležava danas, 23. aprila, na dan smrti dva velika evropska pisca – Migela de Servantesa i Vilijama Šekspira, prilika je da se podsetimo značaja koji knjige kao otelotvorenje ljudske kreativnosti i želje za deljenjem znanja imaju u našem životu.

Na sajtu vulkani.rs potražite omiljene romane, aktuelne naslove, dela klasične književnosti, knjige nagrađivanih domaćih i stranih autora i najbolja dečja izdanja i ostvarite neverovatan popust od 15% + 35%.

Povezana vest:  Pozorišni spektakl „Parče brodvejske noći" 17. septembra u Kombank dvorani

Pozivamo ljubitelje pisane reči da posete sajt Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs i obogate svoju biblioteku sa najboljim knjigama.

„Čoveku koji ima biblioteku i vrt ne treba ništa više.“ – Ciceron

* Akcija važi još samo danas na sajtu vulkani.rs.

** Sva izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana su na popustu od 15% + 35%. Popust od 35% se sabira sa redovnim popustom od 15% na sajtu.

Povezana vest:  DANAS PREDSTAVLJEN FORT - FOND ZA OBNOVU I RAZVOJ TVRĐAVE

*** Dostava knjiga poručenih tokom trajanja akcije na teritoriji Srbije je besplatna.