Vulkan izdavaštvo je pripremilo specijalnu onlajn-akciju za svoje čitaoce. Na sajtu vulkani.rs izaberite tri knjige sa spiska odabranih naslova i najjeftiniju ćete platiti samo jedan dinar. Akcija traje od 13. do 22. maja, a za porudžbine iznad 2000 dinara dostava na teritoriji Srbije je besplatna. Među odabranim Vulkanovim naslovima pronaći ćete planetarne hitove, neprikosnovene bestselere, romane koji su osvojili milione čitalaca širom sveta. Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Svetski izdavački fenomen Stefani Robel Oprosti mi, Rouz Gould oduševiće čitaoce koji od knjige očekuju nepredvidive rasplete i napetost do poslednje stranice. Roman je nominovan za nekoliko prestižnih nagrada u kategoriji debitantskog romana, a Sandej tajms ga opisuje kao „zapanjujuće zlokoban psihološki duel“. Opsesija i osveta prepliću se u sudaru dva moćna lika. Majka i ćerka: jedna nikad ne zaboravlja, druga nikad ne prašta.

Povezana vest:  RESONATE 2016 slavi peti rođendan!

Majstor napetosti Caj Đuen, kineski Stiven King, iznenadiće vas šokantnim raspletom u priči koja se igra granicama stvarnosti i slika upečatljiv portret savremene Kine. Roman Reka zaborava, na samoj granici između trilera i horora, poigrava se realnošću i ledi krv u žilama. Mladi profesor srednje škole kog svi poštuju, a mnogi mu i zavide, osumnjičen je za ubistvo učenice. Nekoliko dana kasnije, izboden je u napuštenoj fabrici nedaleko od škole. Priča o životu posle smrti i savršenoj osveti.

Između šokantnih otkrića i mračnih tajni, Poslednja gospođa Pariš Liv Konstantin, napeti psihološki triler o ženi koja ne preza ni od čega, nateraće vas da zadržite dah do poslednje stranice. Amber Paterson dosadilo je da bude nevidljiva, nevažna, previše nebitna da bi je primetili. Zaslužuje više, život pun novca i moći, kakav ima Dafni Pariš, boginja plave kose i blistavih plavih očiju. Zavist preti da proguta Amber… ali ona ima plan.

Povezana vest:  Premijera "Antigone" na matičnoj sceni Narodnog pozorišta

Makov rat: Šaman autorke R. F. Kuang je priča o točkovima vremena koji neumorno i neumoljivo mrve ljudske sudbine. I o devojčici koja je uništila čitav mehanizam. Kamenom, jer je bila previše siromašna da bi imala mač. Žin je niko i njen život nikome ništa ne znači. Ako želi da se izbavi iz blata u kojem je odrasla, ima samo dva puta. Prvi vodi preko kreveta odvratnog starca. Drugi kroz kapije najprestižnije vojne akademije u Sinegardu.Žin je na svojoj koži iskusila sve ovo. Ona je niko, njen život nikome ništa ne znači, i niko ne mari za njenu sudbinu. Ako želi da se izbavi iz blata u kojem je odrasla, ima samo dva puta. Prvi vodi preko kreveta odvratnog starca. Drugi kroz kapije najprestižnije vojne akademije u Sinegardu.

Povezana vest:  Program Kulturnog centra GRAD za FEBRUAR 2012

Svetska izdavačka senzacija autorke Delije Ovens Tamo gde rakovi pevaju je dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu. Glavna junakinja Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari. Njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića. Međutim, kada jednog dana policija pronađe beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, lokalno stanovništvo posumnjaće na tajanstvenu devojku. Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini doživeo je i filmsku adaptaciju. Premijera je najavljena za 22. jul.

Iskoristite priliku, posetite sajt vulkani.rs i prepustite se čitanju omiljenih romana!

O naslovima koji su na akciji možete se informisati putem linka.

* Akcija traje od 13. do 22. maja samo na sajtu vulkani.rs.

** Najjeftiniji od tri odabrana naslova sa spiska knjiga obuhvaćenih akcijom platićete samo jedan dinar.

*** Dostava je besplatna za porudžbine iznad 2000 dinara.