Jedna od najtežih stvari u borbi protiv svake naše loše navike jeste suočavanje s anksioznošću koja stoji iza nje. U knjizi „Razmrsite klupko anksioznosti“ autor, američki psihijatar i neuronaučnik Džadson Bruer, obezbedio nam je revolucionarni program sa izvanrednim savetima i korisnim uputstvima koje svako može da prati da bi se osećao bolje.

Ova knjiga pomoći će vašem umu da se premreži na korisne načine, da dublje razume svoje unutrašnje procese i da živi sa više slobode, zahvalnosti, međuljudske povezanosti i radosti. Zasnovana na najnovijim rezultatima istraživanja savremenih neuronauka, potpuno prilagođena čitaocu, „Razmrsi klupko anksioznosti“ otkriva kako možemo da se oslobodimo neprestane brige i strahovanja koji često upravljaju našim životima.

Povezana vest:  Ninova nagrada: u najužem izboru Filip David, Oto Horvat i David Albahari

Ne možete napredovati ako ste stalno anksiozni. Džadson Bruer nam daje plan koji omogućava da prevaziđemo sve naše strepnje, negativna osećanja i navike koje nas sputavaju. Ovo je klinički dokazan postepeni plan kako da razmrsite klupko strepnje, brige, opsesivnog razmišljanja i straha zbog kojeg ste anksiozni, imate loše navike i podložni ste zavisnostima.

Povezana vest:  Odabrane Vulkančić knjige upola cene

„Razmrsi klupko anksioznosti“ Džadsona Bruera u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.