Ovogodišnju WILD WEST OCR 2.0 trku sa preprekama koja se održala 4. juna u Ovčar Banji, prijavilo se preko 600 takmičara ljubitelja sporta, koji su se borili za vredne nagrade sponzora kompanije Huawei, prelazeći staze preko dve planine i reke Morave. 

Kompanija Huawei, kao jedna od najrazvijenijih svetskih kompanija u oblasti tehnologije, već decenijama unazad se ističe na globalnom tržištu po svojoj inovativnosti i proizvodima koji pomeraju granice modernih dostignuća u ovoj oblasti. Proizvodeći tehnološke uređaje nove generacije kreirane prema potrebama korisnika kako bi im se omogućilo da svakodnevne obaveze izvršavaju lakše i brže, Huawei u svom portfoliu nudi širok spektar kako lifestyle, tako i sportskih tehnoloških uređaja koji su prepoznatljivi po svojoj tehnološkoj i estetskoj usklađenosti.

Povezana vest:  ALPSKO SKIJANJE, Austrijanka Kirhgaser pobednica slaloma u Kranjskoj Gori

Godinama negujući svoje kompanijske vrednosti, Huawei nastoji da prepozna i pomogne kampanje i aktivnosti koje dele svoje vrednosti sa njom a koje doprinose očuvanju prirode, brige o sebi i drugima, kao i uživanju u omiljenim hobijima. Zato, Kompanija Huawei je bila sponzor Wild West OCR trke koja podstiče razvoj sportskog duha i brigu o fizičkom zdravlju kroz zabavu i takmičenje.

Učesnici trke bili su rekreativci, ljubitelji adrenalina i očaravajuće prirode, takmičari zdravog duha i sportskih navika. Na ovogodišnjoj WILD WEST OCR trki borili su se na stazama od 10km sa 20 veštačkih prepreka prelazeći planinu Ovčar, kao  i na stazi od 23km sa 35 prepreka prelazeći Ovčar, Kablar i reku Moravu. Trku su odlikovali naporni usponi, zanimljive prepreke, sportsko druženje, ali i događaji posle trke: besplatan kamp, osveženje, žurka, tombola za najsrećnije takmičare, dečiji kutak, joga seanse, ali i veoma vredne nagrade za pobednike u ženskoj, muškoj i timskoj kategoriji – Huawei uređaji.

Povezana vest:  BADMINTON, BOGAT TAKMIČARSKI VIKEND

Najbolji među učesnicima imali su priliku da osvoje Huawei Watch GT Runner pametni sat, kao i Huawei Band 6 pametne sportske narukvice. Izdržljivo kućište sa keramičkom obradom i titanijumskom legurom doprinosi izdržljivosti Huawei Watch GT Runner sata u svim uslovima, dok korisnicima pomaže na putu ostvarivanja maksimalnih trkačkih performansi. Sa karakteristikama poput praćenja opterećenja na treningu, indeksa sposobnosti trčanja, vremena oporavka, nadmorske visine i vremena treninga, ovaj pametni sat je idealan saveznik pri svakom koraku.

Povezana vest:  BIATLON, Petrović osmi na EP u Češkoj

Sa druge strane, Huawei Band 6 pametnu sportsku narukvicu odlikuje jednostavan i praktičan dizajn sa izduženim ekranom i udobnom narukvicom, ali i tehnološke karakteristike kao što su celodnevno praćenje pulsa, SpO2 nivo zasićenosti krvi kiseonikom, TruRelax praćenje nivoa stresa, TruSleep praćenje kvaliteta sna, 96 režima vežbanja, kao i trajanje baterije do dve nedelje – što čini Huawei Band 6 neophodnim uređajem za sve ljubitelje sporta.