Posetite sajt vulkancic.rs ili najbližu knjižaru Vulkan i pronađite nove edukativne knjige i magične vodene bojanke koje će pomoći vašim mališanima da ispolje svoju kreativnost. Omiljeni junaci, čudesni jednorozi i nestašni dinosauri povešće male umetnike u nezaboravnu pustolovinu. A kada se igra završi, mališani će biti ponosni na svoja prva remek-dela.

Magična vodena bojanka: U šumi i Magična vodena bojanka: Životinje pune su toplih ilustracija i scena za bojenje. Potrebna je samo četkica i malo vode. A kada se stranice osuše, magične boje nestaju, pa se svaka scena može bojiti iznova i iznova. Na kraju knjige mališani će pronaći još jedno iznenađenje. Sada mogu da osmisle svoje umetničko delo!

Povezana vest:  Dom omladine obustavlja sve programe

Divna pričica veselih okica: Šašavi dinosaur Divna pričica veselih okica: Čarobni jednorog su predivne knjižice sa veselim okicama glavnih junaka koje se pomeraju. Dinosaur koji skakuće po ceo dan i srećan je kad stvara buku i jednorog sa magičnim šarenim rogom jedva čekaju da upoznaju nove drugare! Priče su rimovane, pa će mališani dodatno uživati u avanturama junaka. Likovi na koricama sadrže plastične oči koje se pomeraju. Potrebno je samo da protresete knjigu.

Povezana vest:  Nagrada Telekoma Srbija za najbolji studentski rad odseka Novi mediji FLU

Knjige Domaće životinjeDivlje životinje i Kućni ljubimci iz edicije Čudesni svet životinja zabavan su način da se dete upozna sa svetom životinja i nauči zanimljive činjenice o njima. Uz prozorčiće koji se podižu na različite strane, tople ilustracije i realistične fotografije, učenje postaje nepresušan izvor zabave. Knjige su idealne za najmlađe ljubitelje životinja željne znanja.

Da li vaši mališani veruju u jednoroge? Eva čvrsto veruje da jednorozi postoje, ali joj drugari kažu da oni nisu stvarni. Ipak, Eva će na svoj rođendan zamisliti želju koja će izokrenuti svet naopačke i odvesti je u čarobnu avanturu koju nikada neće zaboraviti. Mališani će uživati u divnoj priči o magičnom jednorogu i devojčici koja ne odustaje od svojih snova. Poseban dodatak koji knjigu Magični jednorog čini jedinstvenom jeste snežna kugla koja se nalazi na prednjim koricama.

Povezana vest:  Roman Džejn Ostin za 325.000 funti

Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan i poklonite vašim mališanima knjige pune crteža i šarenih stranica! Možete im i pomoći da ih ožive u neobičnu priču!