Pripremite se za odmor na vreme! Ostvarite 50% popusta pri kupovini najčitanijih romana Vulkan izdavaštva! Od misterioznih trilera, uzbudljivih drama, očaravajućih ljubavnih priča i klasika srpske književnosti do avanturističkih dečjih romana i najlepših bajki, Vulkan je za vas izdvojio više od 130 naslova za ovo leto. Dok traje akcija, dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak naslova obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem LINKA.

Triler Vrtoglavi pad Sandre Braun će vas odvesti na ludo putovanje prepuno adrenalina. Raj Malet sigurno dostavlja robu na željenu destinaciju. Ovaj neustrašivi zaluđenik za avione dobija zadatak da isporuči misterioznu crnu kutiju izvesnom doktoru Lambertu. Da li će se Raj i ovoga puta držati samonametnutih pravila: bez mešanja, bez veza, bez ikoga?

Agata Ane Katrine Boman je naizgled obična životna priča. Doktor Diran nema ni porodicu ni prijatelje. Njegov društveni život svodi se na kratke razgovore sa vrednom sekretaricom madam Sirig. Dani protiču mirno. Sve dok se jednog dana na vratima ne pojavi mlada Nemica Agata. Ovo je priča koja nam pomaže da izađemo na kraj sa usamljenošću.

Povezana vest:  Atelje 212 otvorio blagajnu, premijera već u septembru

Intrigantna priča o kraljevskim lozama, isprepletana sa sočnim tajnama i zabranjenom ljubavlju, Američka dinastija Ketrin Makgi vodi vas u svet raskošnih balova, elegantnih haljina i naizgled savršenih ličnosti, svet u kom kruna mora da pobedi, uvek, čak i kad osećaj dužnosti i odricanja počne sve više da guši.

U uzbudljivoj knjizi Seks i grad: Ima li ga još? Kendas Bušnel bez ulepšavanja i vrlo duhovito sagledava ljubav i život iz različitih perspektiva. Dvadeset godina nakon objavljivanja svetski popularnog bestselera Seks i grad, Bušnelova je sve savršeno prilagodila priči o ljudima koji su prevalili pedesetu godinu života, ali i dalje izlaze, zabavljaju se, luduju.

Povezana vest:  Održano osmomartovsko žensko veče sa Mirjanom Bobić Mojsilović

Alesija de Luka posvetila je svoj roman Reci mi koji si znak rođenima u znaku Škorpije i svima onima koji se neretko zaljubljuju do ušiju, ali na kraju završe slomljenog srca. Frančeska to najbolje zna. Zbog toga se i vratila u Rim, grad koji je nikada nije izneverio. Kao ni horoskop u njenom omiljenom časopisu. Međutim, da li je baš sve zapisano u zvezdama?

Večiti mladoženja, prvi put objavljen 1878. godine, smatra se jednim od najznačajnijih romana srpskog realizma. Pripovedajući o urušavanju trgovačke porodice, Jakov Ignjatović prikazuje i širu sliku ondašnjih kulturno-istorijskih prilika u Ugarskoj. Ovo je priča o prolaznosti, ali i o sukobu generacija.

Poslednji deo trilogije Neobičnjaci Zaleđeni teleskop povešće vas u svet u kom ništa nije onakvo kakvim se čini. Duboko ispod bleštavih ulica Njujorka nalazi se neobičnjačko trgovište Nubruk. Ajvi i njen brat Seb zaputili su se tamo kako bi pomogli svom prijatelju da pronađe davno izgubljenu sestru. Ali oni nisu jedini koji su krenuli u potragu za njom.

Povezana vest:  Najbolji trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama!

Najmlađi čitaoci će pronaći svoju omiljenu priču i novog omiljenog junaka među stranicama knjige Bajke, mitovi i legende Eme Adams. Zbirka uključuje 18 divnih priča iz svih krajeva sveta, među kojima su i Kralj MidaMala SirenaZlatokosaLepotica i ZverSnežna Kraljica. Prepustite se čaroliji i ne zaboravite: sve priče imaju srećan kraj.

Posetite sajt vulkani.rs i provedite leto uz neprevaziđene, uvek aktuelne knjige Vulkan izdavaštva!