Lepota i glamur sreću se sa obmanom i osvetom u novom romanu Amande Kvik. Priča puna tajni, uzbudljivih istraga i zlikovaca gladnih moći, Prošlost kuca na vrata vraća čitaoce u Plamenu uvalu, gradić sa mnogo holivudskih zvezda i bogatih, u kom opasnost vreba iz svakog ugla. Ovo je još jedan roman omiljene autorke koji slavi ženske herojske vrline i vrednosti: hrabrost, čast, odlučnost i veru u isceliteljsku moć ljubavi.

Lira Brazijer, pomoćnica privatnog istražitelja i najnoviji stanovnik Plamene uvale, uznemirena je kad njena šefica iznenada ode u ekskluzivno odmaralište i nestane bez ijedne reči. Lira zna da se nešto dogodilo Rejni Kirk, i jedina je koja može da joj uđe u trag.

Povezana vest:  Rapsodija za 21. Guitar Art Festival

Hotel Lavirint i izvori poznat je po luksuzu i prestižnoj klijenteli, a pedigre bogate pripadnice visokog društva, koji Lira očajnički želi da ostavi za sobom, savršen je za ovaj tajni zadatak. Agencija u priču ubacuje partnera, muškarca koji će joj čuvati leđa, ali Lira ne dobija uglađenog telohranitelja sa pištoljem kakvog je očekivala. Sajmon Kejdž je trgovac antikvarnim knjigama blagog, akademskog izgleda, a Lira ne može da shvati zašto su joj baš njega izabrali za partnera. Ipak, čim stignu u odmaralište i počnu da glume par, postaje jasno da Sajmon ima jedinstven talenat da otkriva tajne, veštinu presudnu u potrazi za Rejnom. Neobičan par klizi kroz zečju rupu uvrnutih glasina i nestalih pripadnika visokog društva, i otkriva da je spa centar samo fasada za nešto mnogo mračnije od bilo čega što su mogli i da zamisle. Sajmon i Lira počinju da raspliću mrežu obmana i opasnosti koja vreba ispod glamurozne fasade poznatog odmarališta. Slučaj se pretvorio u noćnu moru. Sa ubicom među njima, Rejna nije jedina u smrtnoj opasnosti – Lira je sledeća.

Povezana vest:  Baletska predstava "TAJNA MADAM TISO – DODIRUJUĆI ISTORIJU" ponovo na sceni Doma omladine Beograda

„Genijalan zaplet dočarava sav talenat Amande Kvik da napiše roman prepun napetosti, sa sjajnim likovima među kojima je hemija opipljiva.“ – Buklist

„Čitaoci će uživati u ponovnoj poseti živopisnom kalifornijskom gradu.“ – Pablišers vikli

Knjiga za ljubitelje istorijskih romansi sa daškom misterije u prepoznatljivom stilu Amande Kvik Prošlost kuca na vrata uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Povezana vest:  Nova jesenja Vulkanova akcija: 3 knjige za 999 dinara