Knjige Magično sabiranje i Magično oduzimanje pomoći će vašem detetu da usvoji prva znanja iz matematike. Na stranicama ovih zanimljivih i interaktivnih knjiga čekaju ih zadaci pomoću kojih će naučiti matematiku. Za korišćenje knjiga biće im potreban novčić.

Ulazak u svet matematike može biti i te kako zabavan. Zanimljivi zadaci i ilustracije u boji obuhvataju brojanje, sabiranje i oduzimanje. Kada reše zadatke, mališani potom treba da novčićem ogrebu bele kružiće kako bi proverili rezultate. Mali genijalci imaju priliku da nauče da sabiraju i oduzimaju, ali će istovremeno vežbati opažanje i logiku, grafomotoričke, aritmetičke i kognitivne sposobnosti.

Povezana vest:  Mađarski nacionalni ciganski orkestar 16. decembra u SC

Ovo su magične knjige koje pomažu deci da razviju matematičko mišljenje i koje će im kasnije pomoći da lakše rade domaće zadatke. Mališani će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti brojeve, upoznati se sa operacijom sabiranja i oduzimanja i savladati ih.

Knjige Magično sabiranje i Magično oduzimanje, namenjene školarcima avanturistima koji će kroz niz zabavnih igara usvajati prva znanja iz matematike, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Povezana vest:  „Berlinski zid – Kad se mi mrtvi zaigramo živih“ Željka Hubača premijerno 21. oktobra u SNP-u