Od pisca najprodavanije knjige popularne psihologije u Srbiji u poslednje dve decenije „E, zabole me“ i bestselera „Ma, sve je sje*ano“ stiže interaktivna radna sveska zamišljena kao dopuna njegovim knjigama, a sve sa ciljem da u praksi živite dobar život.

„E, zabole me – Suptilna umetnost življenja – radna sveska“ zabavna je, cinična i surova kao i knjiga, jer nam primerima iz života pomaže da ideje iznete u knjizi pretvorimo u konkretnu akciju.

Uz svu Mansonovu oštrinu izraza i neponovljiv glas, koji vam jasno daje do znanja šta je tupljenje a šta iskren govor, ova radna sveska nije dodatna obaveza „jednom dnevno“ ili „jednom nedeljno“. Možete da je koristite kad vam se prohte, u ritmu koji vam odgovara. A možda kažete u sebi: „E, zabole me“ i ostavite je na neko vreme, pa joj se vratite kad vam dođe.

Povezana vest:  POTPISAN MEMORANDUM O REKONSTRUKCIJI PAVILJONA KNJAZ MILOS

Radna sveska je podeljena na pet odeljaka i pruža vam praktične smernice kako da razrešite najdublja pitanja o emocijama koje vas opsedaju, vrednostima za koje se borite, ali i svrsi zbog koje sve to radite. Uz vežbe koje vam nudi, pitanja na koja treba da odgovorite i sažete savete, Manson ima samo jedan cilj: da se izborite sa sobom za ono što je zaista važno, pokazujući vam kako su oni ključni trenuci – i tragični i komični – prilike za rast (a ponekad i samo za dobar smeh).

Povezana vest:  Maja Gojković otvorila izlozbu o Soji Jovanovic u Kinoteci

Ko je uživao u knjizi „E, Zabole me: suptilna umetnost življenja“ ovde će pronaći nadgradnju, osveženje i ideje iz knjige pretvorene u konkretnu akciju. Ko je naišao prvo na radnu svesku, pa makar je samo otvorio, odmah će nabaviti i Mansonova dela jer istina i iskrenost su zarazne, a tu ni maske ne pomažu.

„E, zabole me – Suptilna umetnost življenja – radna sveska“ dostupna je u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  "Devojka koja je spasla kralja Švedske", Junasa Junasona