Oktobar je tradicionalno rezervisan za knjige. Stoga, pripremite spisak jer Sajamski dani počinju u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 14. do 31. oktobra 2022.

Na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu u knjižarama Laguna i Delfi, Laguninim klubovima čitalaca i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, Sajamski dani omogućavaju čitaocima da nabave najnovije hitove domaće i svetske književnosti po najpovoljnijim cenama.

Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, kao i knjige na stranim jezicima.

Povezana vest:  Pomeranje premijere obnove drame Veliki Getsbi

POPUSTI I AKCIJE TOKOM SAJAMSKIH DANA

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, a na knjige odabranih drugih izdavača i strane knjige 10%. Ukoliko se odlučite za kupovinu 3–5 knjiga, odobravamo dodatni popust od 10%, za kupovinu 6–8 knjiga popust od 15%, a ukoliko birate 9 ili više naslova, odobravamo dodatni popust od 20%.

Odabrane knjige na stranom jeziku su na popustu od 75% na sajtu delfi.rs.

Povezana vest:  Od 18. decembra novi praznični broj časopisa Bukmarker i mnogo ekskluzivnih priča

Odličan gift program biće snižen za 15%. U toku je i akcija „Pripremite svoj poklon“, na kojoj su određeni gift artikli na popustu od 50 i 70%.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije na sajtu delfi.rs.

U knjižari Laguna u Knez Mihailovoj 48, tokom Sajamskih dana, Games će odobravati popust od 15% na ceo merchandise i gift, a poslednjeg vikenda od 29. do 31. oktobra na popustu će, pored gifta, biti i igre i prateća oprema (* ne važi za Sony program prateće opreme).

Povezana vest:  Nova knjiga autorke planetarno popularne trilogije „50 nijansi“ u prodaji od 6. septembra

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.

Tokom Sajamskih dana premijerno će izaći dugoočekivani romani Gorana Petrovića „Papir“ i „Ikonostas“, novi roman Vladimira Kecmanovića „Kad đavoli polete“, „Muk“ Gorana Milašinovića, završnica priče o malom hokejaškom gradu „Pobednici“ Fredrika Bakmana, „Mala Italijanka“ Lusinde Rajli, „Ritam Harlema“ Kolsona Vajtheda.

Čekamo vas u Delfi i Laguninim knjižarama!