Najjači utisak prvog dana Sajma knjiga je velika poseta. Izgleda da su se čitaoci uželeli sajamske atmosfere i već sam dan otvaranja iskoristili za porodične posete.

Najtraženiji naslov prvog dana na štandu Lagune bio je novi roman Fredrika Bakmana „Pobednici“, zatim „Mala Italijanka“ Lusinde Rajli, knjiga Dejana Tiago Stankovića „Odakle sam bila, više nisam“, „Nebeska dvorišta“ vladike Grigorija i autobiografija Vuka Draškovića „Ožiljci života“.

Povezana vest:  Izvanredan debitanski roman Emili Gifin Nešto pozajmljeno odmah po izlasku postao je hit!

Drugog dana Sajma knjiga na štandu Lagune veliki broj pisaca družiće se sa čitaocima:

12.00 – Jovan Ristić
13.00 – Čedomir Antić
14.00 – Duško Lopandić
14.30 – Branko Anđić
15.00 – Jovana Kuzmanović
16.00 – Vanja Bulić
17.00 – Mirjana Đurđević
18.00 – Dragan Velikić

Sajam knjiga donosi i velike popuste!

Povezana vest:  Novi roman Trejsi Ševalije "Plodovi na vetru" u prodaji od petka

Pored uobičajenih sajamskih popusta od 15%, uz članske popuste do 20% na štandovima Lagune u Hali 1 i 4, i ove godine smo spremili popuste za kupovinu više knjiga. Za kupovinu 3–5 knjiga važiće dodatni popust od 10%, popust od 15% odnosiće se na kupovinu 6–8 knjiga, a za kupovine preko 9 knjiga dodatni popust je 20%. I ovog puta imaćemo omiljene akcije čitalaca „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“. Rođendanski popust od 40% važi za kupovinu do 3 Lagunine knjige.

Povezana vest:  "Maratonci trče počasni krug" Dušana Kovačevića

Sa prijateljima Lagune obezbedili smo poklone uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga i kupovinu u knjižarama tokom Sajamskih dana.