Povodom predstojećih praznika Vulkan izdavaštvo pripremilo je sjajnu akciju. Od 12. decembra do 11. januara 2023. godine, odnosno do isteka zaliha, u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete fantastične naslove po sjajnim cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu, platićete je 399 dinara, dok ćete kupovinom dva naslova ostvariti popust od 40%.

Preporučujemo vam neke od naslova koji će zimu učiniti nezaboravnom.

Istorijski roman Botaničareva kći će vas povesti na uzbudljivo putovanje od savremenog Sidneja preko Kraljevskih vrtova u Londonu do slikovitog Kornvola. Davne 1887. godine u Kornvolu svojeglava i hrabra Elizabet odlučuje da ispuni poslednju želju svog oca, čuvenog botaničara: kreće u potragu za veoma retkim i otrovnim cvetom, koji može da bude i čudesan lek. Odlazi u Čile, u živopisni grad Valparaiso, u opasnu avanturu tokom koje će upoznati ljubav svog života, ali i neprijatelje svog oca. U drugom delu sveta, u Australiji, u staroj bakinoj kući, Ana pronalazi neobičan kovčežić i u njemu blok za crtanje prepun skica i akvarela, fotografiju s potpisom Proleće 1886, presovani cvet i kesicu semena. Korak po korak, počinje da otkriva tajnu skrivanu duže od jednog veka, pokušavajući da rekonstruiše životnu priču žene čija je sudbina neraskidivo povezana sa njenom. Protkana snažnim osećanjima, priča Kejti Nan dirnuće čitaoce svih generacija.

Povezana vest:  Roman ''Volim Njujork" - lako štivo za letnje dane

Ljubitelji napetih psiholoških trilera sa šokantnom završnicom u dahu će pročitati maestralno delo Adrijana Makintija Lanac, svetsku književnu senzaciju o kojoj se priča. Jednog sasvim običnog dana, Rejčel Klajn dobija poziv s nepoznatog broja: ženski glas obaveštava je da je njena kćerka Kajli oteta. Ako želi ponovo da je vidi, mora da plati otkup, a onda i da pronađe drugo dete koje će sama oteti. Nije reč o običnoj otmici: otmičar je majka čiji je sin odveden, a ako Rejčel ne uradi kako joj je rečeno, dečak će umreti. Sada su obe deo Lanca, genijalno osmišljene šeme jednostavnih pravila i nemogućih moralnih izbora, iza koje se kriju zločinački umovi koji znaju da će roditelj učiniti sve za svoje dete. A otmica je samo početak. Adrijan Makinti je za svoj rad dobio brojna priznanja, među kojima su Nagrada Edgar Alan Po Međunarodna nagrada za pisce trilera. Njegov Lanac preveden je na više od 20 jezika.

Povezana vest:  Koliko dobro poznajete svoje susede? - Novi hit triler Tonija Parsonsa

Preporučujemo još jedan uzbudljiv istorijski triler. Vitez Malte Stiva Berija donosi priču o izgubljenim drevnim spisima i napadu na samo srce hrišćanstva. Papa je mrtav, a konklava za izbor njegovog naslednika samo što nije počela. Kardinali počinju da pristižu u Vatikan, svi osim jednog, koji je iz Rima otišao na Maltu u potrazi za dokumentom koji potiče još iz IV veka. U međuvremenu, bivši operativac Ministarstva pravde SAD Koton Malon nalazi se na jezeru Komo u Italiji, na tragu davno izgubljenih pisama koja su jedan drugom pisali Vinston Čerčil i Benito Musolini i koja mogu da iznova ispišu istoriju.

Povezana vest:  Dramatizacija Almodovarovog filma u BDP

Ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva potražite u objektima Moj kiosk po sniženim cenama.