Poznati graffiti i street art umetnik Vojislav Pavlović predstaviće radove nastale upotrebom akrila i spreja koji su iskaz umetnikovog sagledavanja i preispitivanja realnosti

Izložba „I’m starting to feel okay“ umetnika Vojislava Pavlovića biće otvorena u četvrtak, 23. februara u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Ovo je jedanaesta izložba velikih formata Vojislava Pavlovića. Upotrebom akrila i spreja umetnik stvara slike sastavljene od različitih elemenata u kolažnoj formi koje su iskaz umetnikovog sagledavanja i preispitivanja realnosti.

Povezana vest:  Klasik svetske književnosti: Izabrana dela II sestara Bronte

Vojislav Pavlović je rođen u Beogradu 1986. godine. Kao graffiti i street art umetnik poznat je i van galerijskih prostora, kako u Beogradu tako i u mnogim evropskim metropolama. Dosad je priredio 13 samostalnih izložbi i učestvovao na devet kolektivnih.

Radovi Vojislava Pavlovića biće predstavljeni u okviru izložbe „I’m starting to feel okay“ koju organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW, čime Belgrade Waterfront nastoji da integriše umetnost sa savremenim načinom života i da publici predstavi najizuzetnija i najsmelija kreativna dostignuća savremene umetničke scene.

Povezana vest:  Otvoren 10. Međunarodni pozorišni festival 'Slavija'

Izložba će biti otvorena do 6. marta, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.