Mart je mesec pun iznenađenja! U njemu će premijerno biti izveden komad „Nije čovek ko ne umre“ Velimira Stojanovića u režiji Gorčina Stojanovića, koji je prvobitno bio planiran za februar. Premijera je zakazana za 8. mart od 19.30 časova.

Prodaja ulaznica je počela 20.2. u podne.

Predstava u kojoj uloge tumače Vojin Ćetković, Bojan Žirović, Pavle Pekić, Aleksandar Đurica i Anđelika Simić će svoja naredna igranja imati 14,15,18. i 27.3.

Ovog meseca ćemo ugostiti i ekipu predstave „Narodni poslanik“ Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radimlović“. Predstava u režiji Miloša Jagodića biće izvedena 28. marta.

Povezana vest:  Otvaranje izložbe Nesvrstani svet u Muzeju afričke umetnosti 

Vraća nam se i Rambo sa svojom „Večeri poezije i rasklimatanog džeza“ 24. marta od 19.30! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama Zvezdara teatra čita, recituje, prepričava i „pripevava“ najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa.

U martu nas čeka i jubilarno 100. izvođenje „Knjige o Milutinu“, 1. marta. Potom će ova monodrama sa Nenadom Jezdićem biti na repertoaru još četiri puta – 3,10,19. i 25. marta.

Povezana vest:  Klasici - bestseleri Sajma knjiga

„Klaustrofobična komedija“, Dušana Kovačevića će biti izvedena u dva termina – 6. i 22. marta, kao i „Tre sorele“, Stevana Koprivice – 26. i 30. marta i „Osama-Kasaba u Njujorku“ – 5. i 17. marta.

„Sportsko srce“ Đorđa Milosavljevića je na repertoaru 9. marta, „Berači snova“ Vladimira Đurđevića 13.3.

„Ljubav u Savamali“ Ivana Lalića će biti izvedena 21.3. a komedija „Pasivno pušenje“ 25.3.

„Generalna proba samoubistva“ je planirana za 31.3. od 20 časova na Novoj sceni Zvezdara teatra.

Podsećamo vas da možete kupiti i vaučere za predstave sa našeg repertoara i pokloniti ih dragim ljudima! Više o ceni i načinu zamene vaučera za ualznice možete dobiti na broj telefona naše blagajne 011/2419 664 ili slanjem mejla na [email protected]

Povezana vest:  Spektakularan koncert Nemanje Radulovića i Double Sens pod zvezdama - 3. jula na Tašmajdanu

Ulaznice možete kupiti onlajn ili na biletarnici pozorišta.

Informaciju u vezi sa konferencijom za novinare ćete dobiti blagovremeno.

Sa velikom željom da naše predstave približimo publici van Beograda tokom marta gostovaćemo i u Požegi, Frankfurtu, Mladenovcu, Užicu, Novom Sadu, Boru i Bijeljini.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images