Specijalna Vulkan akcija: Platiš 2, čitaš 3 knjige od 27. februara do 9. marta na sajtu vulkani.rsVulkan izdavaštvo pripremilo je specijalnu onlajn-akciju za svoje čitaoce. Izaberite tri knjige sa spiska odabranih naslova i najjeftiniju platite samo jedan dinar! Na sajtu vulkani.rs potražite naslove koji će zaintrigirati ljubitelje različitih književnih žanrova – najlepše ljubavne priče, uzbudljive drame, istorijske romanse, napete trilere i najčitanije priručnike iz oblasti popularne psihologije. Dostava knjiga koje poručite do 9. marta sa spiska akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Evo i naše preporuke!

Posmatrač iz senke je roman za sve ljubitelje trilera i misterije, spremne da na mračnoj stazi budu upleteni u mrežu adrenalina i strepnje za sudbinu likova. U priči sa opskurnim zapletom, drugom delu trilogije o najboljem profajleru italijanske policije, Barbara Baraldi svojoj protagonistkinji ne daje predaha – ponovo je uvlači u jeziv zločin. Leš sa zašivenim ustima i istetoviranim grudima je prvi u nizu tragičnih događaja. Ubica je uvek korak ispred. U centru je uvek ona, Aurora Skalvijati i njen zlokobni alter ego koji joj govori da neće uspeti, da hrani njenu paranoju i najgore košmare.

Povezana vest:  Uroš Petrović priredio još jednu zanimljivu promociju

Bestseler Njujork tajmsa Nemilosrdne je nastavak epske sage o mladoj junakinji u borbi protiv sveta koji želi da je ukroti. Roman Namine Forne će vas povesti u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna. Ovo je priča o izdaji, poverenju i istrajnosti. Brutalnost, kažnjavanje, patnja i mučenje čekaju svakoga ko se usudi da pređe granicu onoga što se u Oteri smatra prihvatljivim. Prošlo je šest meseci otkako je Deka oslobodila boginje drevnog Oteranskog carstva i otkrila ko je ona zapravo. Ali carstvu preti rat, a prava bitka je tek počela.

Povezana vest:  Promocija knjige "Čitanje Nizamija Gandžavija"

Ponoć u Njujorku je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, oslikan na veličanstvenom platnu umetničkog sveta Njujorka. Mark Miler je napisao romantičnu i napetu priču o životu, ljubavi, pohlepi, kajanju. U svom debitantskom romanu, čiji će poslednji redovi dugo odjekivati u vama, autor je savršeno prepleo prelepu romansu i akciju dostojnu trilera. Ovo je priča o dvoje mladih koji nisu svesni koliko su njihovi životi oduvek povezani: njihova ljubav je neizbežna, ali i osuđena na propast.

Istorijski roman Pet sestara, u kom fikcija i stvarnost ispisuju stranice pune emocija, povešće vas na neverovatno putovanje u veličanstveni svet mode, na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru dok šetate impozantnim ulicama Rima. Navešće vas da pre svega razmišljate o liku žene, dok pred vašim očima oživljava Večni grad s početka prošlog veka. Čincija Đorđo napisala je nezaboravnu priču o snažnim, hrabrim i odlučnim ženama, koje su, ne odustajući od ostvarenja svojih snova, uprkos vremenu u kom su živele, ostavile trag u istoriji.

Povezana vest:  Najtraženija izdanja Lagune u 2020. godini

U knjizi Šta sve novac ne može da kupi? Majkl Dž. Sandel se bavi jednim od najvećih etičkih pitanja našeg vremena: šta to nije u redu sa svetom u kome je sve na prodaju? Poznati politički filozof nastoji da pokaže na koji način možemo da sprečimo dopiranje tržišnih vrednosti u sfere života gde im nije mesto. Ono što je dobro u životu pokvari se ili degradira ako se pretvori u robu. Zato, da bismo odlučili gde je tržištu mesto, moramo odlučiti kako da vrednujemo zdravlje, obrazovanje, porodični život, prirodu, umetnost, građanske dužnosti.