Sinhronizacija animirane avanture „Baš super“ (Just super) je završena i pred nama je ostvarenje namenjeno celokupnoj porodici. U četvrtak, 2. marta u bioskope stiže priča norveškog reditelja Rasmusa Sivertsena, majstora kreativnih crtanih filmova („Solan i Ludvig“, „U šumi Haki Baki“), a za domaću bioskopsku publiku likove Baš super animacije su interpretirali: glumica Ivana Zečević, Marko Kon, Maja Odžaklijevska i drugi.
Jedanaestogodišnja devojčica Hedviga (Ivana Zečević), zaljubljenik u igrice, otkriva da joj se život okreće naglavačke kada je primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Izazovi pred kojima se našla mnogo su veći nego što je mogla i da pretpostavi, a usled nespretnih poteza otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja. Hedviga mora brzo da reaguje!

O svom liku, devojčici Hedvigi, glumica Zečević ističe „Hedviga je pre svega šarmantna, bistra i pretalentovana devojčica, U svim nesigurnostima i avanturama ona naizgled povučena ime neku prelepu slobodu, koja mi se najviše svidela. Ona ima njen svet i samo njen u koji razni neprijatelji iako prodorno žele da dospeju, ne uspevaju. Mislim da svi imamo pomalo Hedvige u sebi.“

Ona napominje da će decu privći sjajan humor, predivna animacija, virtuelni svet koji se prožima kroz ceo film i ono ključno, emocija u kojoj se svako od nas može pronaći.

Povezana vest:  Dokumentarni film o Grejs Džouns na šestom Beogradskom Irskom Festivalu

„Poruka roditeljima jeste da slušaju svoju decu i da se rešenja na razne prepreke i porbleme nalaze baš tu, jako blizu, a poruka deci jeste da veruju u sebe i da slušaju svoju intuiciju i da prihvate različitosti i da shvate da je kul biti svoj i autentičan.“

Animirani film „Baš super“ prikazan je na upravo završenom 73. Filmskom festivalu u Berlinu gde se našao u takmičarskom programu Generation Kplus.

Povezana vest:  Producenti serije Selo gori... snimaju film Led

U NASTAVKU POGLEDAJTE SINHRONIZOVANI TREJLER ANIMACIJE „BAŠ SUPER“.