Minions Butts za web

PRESLATKI „MALCI“ STIŽU PREMIJERNO 8. JULA U ODABRANE BIOSKOPE!

Distributerska kuća Taramount Film sa zadovoljstvom obaveštava ljubitelje sedme umetnosti da će svečana premijera najočekivanijeg i najsimpatičnijeg 3D sinhronizovanog animiranog filma ove godine „MALCI“ (MINIONS) biti održana u sredu, 8. jula u 19h, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 19 časova.
Projekciji će prisustvovati glumačka ekipa koja je sinhronizovala film (Dubravka Mijatović, Sloba Konjović, Marko Marković, Milan Antonić, Branislav Platiša, Mina Lazarević, Peđa Damnjanović, Dušica Novaković i mnogi drugi), kao i brojne ličnosti iz javnog života.
Istog dana, 8. jula, film će biti prikazan i u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film i Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema i Art (Subotica), Ekran (Sombor), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).
Karte za premijerno prikazivanje sinhronizovane animirane avanture o preslatkim žutim stvorenjima puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.
Ne propustite priliku da među prvima pogledate na velikom platnu nestašluke Kevina, Boba i Stjuarta i uplovite u najlepšu filmsku avanturu ovog leta.
Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti.
Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.
Pored Kevina, Stjuarta, Boba, Skarlet i ostatka Malaca, timu se pridružuje ekipa likova poput Herba Overkila…, Skarletinog muža, ludog naučnika; Voltera Nelsona, patrijarha njegove zločinačke grupe, Medž, Volterove domaće zlobnice i počiniteljke raznih zločina u ime porodice, profesora Fluksa, izumitelja prvog vremeplova, iznenađujuće žustre i skaredne kraljice Elizabete II, i drugih.
Ukoliko propustite premijerno prikazivanje filma „MALCI“, obaveštavamo vas da ovaj film stiže od četvrtka 9.jula i na redovne bioskopske repertoare, a biće dostupan u 2D I 3D tehnici.

Povezana vest:  Vanesa Paradi i Džoni Dep zajedno na filmu

Pogledajte trejler filma OVDE!