Omiljena autorka napetih romana Nora Roberts napisala je uzbudljivu priču o čoveku koji pokušava da započne novi život nakon smrti svoje majke, ali neumitno se vraća u svet zločina. U novoj misteriji Noćna igra, kojoj ne manjka ni opasnosti ni ljubavi zbog koje vredi rizikovati sve, upoznaćete nezaboravnog Harija Buta, veštog lopova čvrstog morala, odlučnog da ne privlači pažnju i ne vezuje se.

Hari može da otvori bilo koju bravu, da uđe u bilo koji dom i da prevari čak i najsavremeniji bezbednosni sistem. Počeo je da krade sa devet godina, kako bi pružio krov nad glavom sebi i svojoj bolesnoj majci. Noću je ulazio u prazne, luksuzne kuće u potrazi za primercima koje bi mogao da proda i tako isplatio sve veće i veće bolničke račune. Kada njegova majka izgubi bitku, on napušta Čikago – ali nastavlja svoje noćne igre.

Povezana vest:  Nova Teorija: Mona Liza je kineska robinja i Leonardova mama

Ali Hari neće odoleti da spusti gard kada upozna Mirandu Emerson. Ipak, snažna veza između njih ne može da potraje, jer ne prate svi lopovi Harijev kodeks časti. Neki plaćaju drugima da preuzmu rizike, samo da bi skupili što više blaga. Drugi žele da poseduju ljude, kao što poseduju umetnička dela ili dragulje, a upravo takav je Karter Laport.

Povezana vest:  Nova sezona u DOB sa malim produkcijama

Kada taj predator, strašniji od aligatora koji haraju zalivom, natera Harija da opljačka muzej u Baltimoru, Hari napušta Mirandu, okrutno i bez objašnjenja, i nestaje. Međutim, kud god da ode i koje god ime da koristi, Laport se nadvija kao senka nad Harijev život. Da bi ga se oslobodio, mora jednom zasvagda da se suoči sa svojim najvećim neprijateljem. Tek tada će moći da se nada nečemu vrednijem od svega što je ikada ukrao.

Povezana vest:  Karte za novu koncertnu sezonu Beogradske filharmonije od 30. jula u Delta Cityju

„Impresivno pripovedanje koje će horde obožavalaca Nore Roberts zarobiti u majstorski osmišljenom zapletu.“ – Buklist

„Prava gozba za čitaoce.“ – Pablišers vikli

Nora Roberts je autorka više od 200 bestselera Njujork tajmsa. Sa više od 500 miliona štampanih primeraka knjiga, ona je neosporno jedan od najslavnijih i najpopularnijih pisaca na svetu. Iskrenu romansu i uzbudljivu akciju pronaći ćete u njenom novom romanu Noćna igra, koji je dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.