Od Tejlor Dženkins Rid, autorke bestselera „Sedam muževa Evelin Hjugo“, stiže epska porodična drama koja oduzima dah.

Godina je 1983. i sve oči su uprte u fascinantnu decu legendarnog pevača Mika Rive: Nina je supermodel, Džej surferski šampion, Had priznati fotograf, a Kiti jednostavno svi obožavaju. Svi žele da budu sa nenadmašnim Rivama, a njihova godišnja zabava u Malibuu za kraj leta se ne propušta.

Povezana vest:  Predstava SNG iz Ljubljane u Beogradu

Jedina osoba koja se ne raduje društvenom događaju sezone je Nina jer nikada nije želela da bude u centru pažnje, pogotovo ne sada kad ju je naočigled javnosti napustio suprug, poznati profesionalni teniser. A možda i Had jer ga tišti tajna koju krije od svog brata blizanca Džeja. S druge strane, Džej broji minute do početka večeri jer je devojka koja mu se veoma dopada obećala da će doći na njihovu žurku. I Kiti ima nekoliko svojih tajni, uključujući gosta kojeg je pozvala bez konsultacija sa braćom i sestrom.

Povezana vest:  Predstava: "STENA I KOTUR" u sredu, 07. novembar 2012. u 20:00m DOB//Amerikana

Do ponoći zabava će biti potpuno van kontrole. Do jutra će vila Riva biti u plamenu. Ali pre prve plamene iskre, dok budu tekle reke alkohola uz bučnu muziku, na videlo će isplivati istina i otkriće se tajne koje su oblikovale generacije ove porodice.

„Malibu u plamenu“ možete naći od srede 16. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezana vest:  Skriveni detalji Da Vinčijeve slike