Pridružite se najzabavnijoj i najuzbudljivijoj avanturi o zmajevima u trećem nastavku divne priče o magiji i prijateljstvu jednog neobičnog mališana i njegovog još neobičnijeg kućnog ljubimca. Roman Dečak koji je leteo sa zmajevima dostupan je na sajtu vulkancic.rs.

Priključite se nezaboravnim dogodovštinama u novom romanu čuvenog serijala Endi Šeperd. Sa radoznalim dečakom Tomasom i divnim letećim stvorenjima koja uzgaja u bašti svog voljenog dede doživećete najuzbudljiviju zmajsku pustolovinu.

Povezana vest:  "Nebeska dvorišta" vladike Grigorija predstavljena u Trebinju

Zmajevi su stvarni. Možemo ih pronaći u zmajskom voću. Oni svetlucaju, lede svojim dahom sve pred sobom i ispunjavaju nebo vatrom. Život sa letećim stvorenjima sa očima boje ćilibara je zabavan, ali i veoma nepredvidiv. Uzgajanje zmajeva nije nimalo jednostavno. Moramo biti oprezni i odgovorni da sačuvamo svoje zmajeve, ali i tajnu o njihovom postojanju.

Tomas ne može da zamisli život bez svog malog zmaja. On je za njega više od kućnog ljubimca – on je dečakov najbolji prijatelj. Ali Tomas je svom voljenom dedi obećao da će pustiti svog zmaja da se vrati tamo gde pripada, i to baš kad je tako blizu da otkrije tajnu o misterioznom zmajskom voću.

Povezana vest:  "Tesla ili prilagođavanje anđela" gostuje u Kanadi

Kad budete čuli celu priču, možda nećete odmah potrčati da uzgojite sebi zmaja.

Pronađite magiju na najobičnijim mestima uz divne ilustracije Sare Ogilvi u novom romanu Endi Šeperd. Knjigu Dečak koji je leteo sa zmajevima potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.