Koliku cenu biste platili za istinsku slobodu?

System Comics, izdavačka kuća iz Beograda konačno je objavila i drugi nastavak stripa BRZRKR, čiji je kreator i koscenarista glumac Kijanu Rivs (Keanu Reeves). Posle rapsrodatog prvog broja “Rat bez kraja, čovek bez granica”, nastavak donosi nove avanture glavnog junaka, koji je polusmrtnik, polubog, proklet nasiljem i njime vođen.

Povezana vest:  „Esmeralda" umesto „Posvećenja proleća"

Čovek poznat samo kao B počinje iznova da luta svetom. Nakon što je izdržao nekoliko eksperimenata i misija, B-ovo sećanje na svoje poreklo najzad će biti obnovljeno. Ali šta ovo otkriće znači za njegovu budućnost? Da li je B najzad pronašao istinsku slobodu? Možda, ali kada je vlada SAD-a uopšte pustila nekoga iz svojih kandži da ode?

Povezana vest:  Ukrotite anksioznost i preuzmite ponovo kontrolu nad svojim životom - "Oladi malo" u prodaji od 28. jula

Kijanu Rivs nastavlja svoj debi u pisanju strip scenarija uz Mata Kinta proslavljenog koscenariste Njujork Tajmsove bestseler liste pisaca (Folklords, Grass Kings) i cenjenog strip autora Rona Garnija (Vulverin, Kapetan Amerika) u surovo, nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove.

I kako poznati Comic Book Resources kaže: “BRZRKR definitivno zaslužuje svu pomamu koja se oko njega digla.“

BRZRKR 2 je dostupan na svim kanalima System Comicsa:

Povezana vest:  Premijera predstave Doručak kod Tifanija u Madlenianumu

systemcomics.com

facebook: @systemcomics

Instagram@systemcomics