Sve je spremno za novu pozorišnu sezonu u Zvezdara teatru koju počinjemo premijerom komada „Kuća“ Nebojše Ilića u režiji Voje Brajovića!

Prodaja karata počinje danas u 12 časova. Ulaznice možete nabaviti onlajn putem našeg sajta, ili na pozorišnoj blagajni, koja će biti otvorena od 12 do 18 časova.

Sezonu tradicionalno počinjemo 8. oktobra, na dan pozorišta, kada će u 20 časova na Novoj sceni biti premijerno izvedena nova predstava, 92. po redu u galaksiji legendarnih trenutaka. Priča o odlascima i ostancima, koju nam na emotivan način pričaju deda, otac i ćerka, čije uloge tumače Branimir Brstina (deda), Nebojša Ilić (otac) i Ivana Zečević kao ćerka imaće četiri reprize – 10, 17, 21. i 28. oktobra.

Povezana vest:  Priča o moćnim kraljevstvima i borbi za vlast: Vuk

Pored premijere u oktobru su planirana čak 24 izvođenja ostalih predstava sa našeg repertoara. Ne propustite priliku da pogledate komade kojima se publika često vraća – Tre sorele, Knjiga o Milutinu, Osama-Kasaba u Njujorku, Voz, Klaustrofobična komedija, Sportsko srce, Ljubav u Savamali, Nije čovek ko ne umre…

Tokom oktobra ćemo gostovati u nekoliko gradova: „Knjiga o Milutinu“ putuje u Cirih, gde gostuje u Kulturnom centru „Helse“ 1. oktobra, a potom 12. oktobra u Kruševačkom pozorištu. Predstava „Nije čovek ko ne umre“ gostuje 22. oktobra pred novosadskom publikom, kao i 26.10. na Međunarodnom festivalu pozorišta „Zlatna vila“ u Prijedoru.

Povezana vest:  Manifestacija Noć muzeja otvorena na 65 lokacija u Beogradu

Podsećamo vas da za monodramu „Knjiga o Milutinu“ nije moguće rezervisati ulaznice.

Sve predstave na Sceni Danilo Bata Stojković počinju u 19.30, a izvođenja komada na Novoj sceni zakazana su za 20 časova.

Kako biste izbegli gužve i čekanje u redovima, preporučujemo vam da se registrujete za onlajn kupovinu karata putem našeg sajta.

Molimo vas da na predstave dolazite pola sata ranije, jer kašnjenje smeta kako glumcima, tako i publici koja je došla na vreme. Nakon početka predstave ulazak u salu nije dozvoljen. Karte neiskorišćene zbog kašnjenja nije moguće zameniti za drugu predstavu ili drugi termin, niti je moguće dobiti povraćaj novca za njih.

Povezana vest:  "Provalija" Fernanda Valjeha u prodaji od 9. marta

Od nove sezone na našoj biletarnici dostupni su i vaučeri za predstave koji mogu biti sjajan poklon za različite prilike.

Pozivamo vas da pratite novosti i dešavanja u Zvezdara teatru na sajtu, kao i na našim društvenim mrežama, Fejsbuk i Instagram.

Čekamo vas sa nestrpljenjem od 8. oktobra u 40. pozorišnoj sezoni teatra pod zvezdama!