Oktobar je tradicionalno mesec knjige. Stoga, spremite spiskove jer Sajamski dani počinju u svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 16. do 31. oktobra. To su dani najboljih kupovina za sve ljubitelje pisane reči, kada možete obogatiti svoje kućne biblioteke najnovijim hit naslovima domaće i strane književnosti po najpovoljnijim cenama na više od 60 lokacija u Srbiji i regionu, kao i sjajnim gift programom.
Pored izdanja Lagune, na popustu su i knjige više od 100 drugih izdavača, knjige na stranim jezicima, kao i bogati gift program.

Povezana vest:  Viktor Peljevin u izdanju Booke

Tokom Sajamskih dana premijerno će izaći knjiga „Svet: Porodična istorija“ Sajmona Sibaga Montefjorea, priča o ljudskom rodu od preistorije do danas, ispričana kroz ono što je zajedničko čitavom čovečanstvu: kroz porodice. Pred čitaoce stižu i „Demon Koperhed“ Barbare Kingsolver, ovenčan Pulicerovom nagradom, zbirka priča Etgara Kereta „Materija od koje se prave snovi“, „Nastanak još jednog holivudskog remek-dela“ Toma Henksa, kao i nova manga Inija Asana „Sunovrat“.

Povezana vest:  Rekordnih 185 miliona evra na Kristijevoj aukciji

Među domaćim autorima izdvajamo i jedinstveno svedočenje o magijskim obredima u Srbiji „Srce crnog goluba“ Momčila Petrovića, i romane „Via Acquarossa“ Marija Liguorija, „Tri hleba nasušna“ Slavice Mastikose, i drugu knjigu promišljanja Ljubivoja Ršumovića „Tri JaJaJa na oko“.

Za najmlađe je i najslađe, a u Maloj Laguni ima naslova za sve uzraste: prva knjiga za decu Jelene Bačić Alimpić „Kako je vila Mila dobila krila“, „Bajke – Drugih sedam“ Uroša Petrovića, „Kiki i Cole – najbolji neprijatelji“ Bojana Ljubenovića, „Vrtoglavi dani u Plavoj šumi“ Zorana Penevskog, „Srećni princ“ Oskara Vajlda.

Povezana vest:  Beogradski mesec fotografije

Uz svaku kupovinu u knjižarama očekuje vas poklon.