Od svog osnivanja Laguna se trudi da kao društveno-odgovorna kompanija bude pomoć i oslonac ugroženim kategorijama društva.

Kako je 2023. godina u kojoj Laguna obeležava 25 godina postojanja, odlučili smo da, umesto glamurozne proslave važnog jubileja, organizujemo jednu posebnu akciju pod nazivom „Knjiga za život“, tokom koje ćemo u periodu od 1. do 25 novembra od svake kupljene Lagunine knjige u Delfi knјžarama, donirati 25 dinara Fondaciji „NORBS plus“ za podršku deci oboleloj od retkih bolesti.

Povezana vest:  Spremite se, stiže novi Bakman!

„NORBS plus“ je fondacija osnovana 2018. godine sa osnovnim ciljem prikupljanja finansijskih sredstava u svrhu nabavke neophodnih medicinsko-tehničkih pomagala obolelima, a koja nisu dostupna o trošku zdravstvenog fonda, kao i neophodne opreme i sredstava za rad u cilju unapređenja uslova lečenja i nege za ustanove zdravstvene i socijalne zaštite.

Kako život zna da postavi različite izazove pred nas, nekad i preteške, uvek je važno da imamo pomoć i oslonac, da nismo sami. I zato u ovoj akciji možemo učestvovati svi.

Povezana vest:  Baletske zvezde Lusija Lakara i Metju Golding: „Beogradski festival igre nam je najvažniji festival na svetu"

Pozivamo i zainteresovane pojedince i kompanije da uzmu učešća u ovoj humanoj inicijativi, jer zajedno možemo da napišemo najlepšu priču – o solidarnosti, humanosti i nadi. Svaki dinar može značiti život.

Ujedinimo se u zajedničkoj misiji!