Od E L Džejms, autorke planetarno popularne trilogije „Pedeset nijansi“, stiže „Gospođa“, očaravajuće, vrelo putovanje puno ljubavi, čežnje, prihvatanja i iskupljenja.

Maksim Treveljan, nevoljni grof od Trevetnika, tragao je za ženom koju voli kroz divljinu Albanije, borio se za nju i konačno je njegova. Sada treba da se njome oženi.

Može li razvratnik poput njega biti dobar muž? Ili će njegova loša reputacija i skandalozne tajne njegove aristokratske porodice uništiti sreću mladog para?

Povezana vest:  „Priče s dijagnozom" Marka Vidojkovića od srede u prodaji

Alesija Demači je prkosila kidnaperima i nadmudrila trgovce ljudima, osvojila je muškarca kojeg voli, ali je li to dovoljno da njihov brak opstane? Suočena sa Maksimovom groznom prošlošću i njegovom uticajnom porodicom koja će učiniti sve da ih razdvoji, nije sigurna hoće li ikada biti prihvaćena kao grofica Trevetnik ili će zauvek ostati Maksimova bivša čistačica.

Povezana vest:  Intimni roman o Lisabonu - "Odakle sam bila, više nisam" u prodaji od 15. septembra

Knjigu „Gospođa“ možete nabaviti od srede 6. decembra u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.