Vulkan izdavaštvo objavilo je inspirativan i zabavan roman sa neodoljivom heroinom Olivom – Šekspir u Parizu. Roman italijanske autorke Lorence Đentile otvara ključno pitanje: da li da ostanemo verni onome što drugi očekuju od nas ili pak sebi samima? Priča svih nas, roman nad kojim ćete zamisliti živopisne četvrti i konačno se osloboditi osećaja večitog nezadovoljstva, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Povezana vest:  ALL ME FEST NOVA SVEST U NEDELJU U MIKSER HOUSEU

U fokusu knjige je tridesetogodišnja Oliva, za koju se zna da je uvek besprekorno stilizovana, ima siguran posao, živi sa roditeljima u predgrađu i uskoro se udaje za prezgodnog i uspešnog Bernarda. Niko ne bi ni pomislio da ona pati od nesanice i da ponekad duboko u sebi oseća nepremostivu prazninu.

Kada joj njena harizmatična i ekscentrična tetka Vivijen, od koje godinama nije bilo ni traga ni glasa, pošalje kartu za Pariz, Oliva bez mnogo oklevanja kreće na put. Međutim, dok ispred čuvene knjižare Šekspir i družina uzaludno čeka tetku, shvata da možda postoji svet sasvim drugačiji od onog na koji je navikla.

Povezana vest:  BEKIM SEJRANOVIĆ GOSTUJE U BEOGRADU

Autorka je 2011. godine radila u čuvenoj pariskoj knjižari Šekspir i družina, gde je pronašla inspiraciju za roman Šekspir u Parizu.

„Poseban roman, intiman, zabavan, koji istražuje ljude i Pariz. Knjiga koja će vas naterati da razmislite i pokrenete se.“ – Amazon