Ako ste nekad pomislili da ste loš roditelj, zaboravite na sve i pročitajte knjigu „Niste vi tako užasan roditelj“. Ona je zabavan, mudar i preko potreban protivotrov za našu kulturu roditeljstva koja roditeljima nameće osećaje straha i stida.

Niste smireni u svakoj situaciji u koju vas dovedu neočekivani postupci vašeg deteta? To vas ne čini užasnim roditeljem. Radije biste se zatvorili u plakar nego se igrali sa ćerkom (zato što mrzite lutke) – ma kakvi, opet niste užasan roditelj. Suština je da dobar roditelj ne znači isto što i savršen roditelj. Da biste ostavili sebe na miru i što bolje iskoristili svoje roditeljske potencijale, ključno je da nađete razumevanje za sebe. Karla Naumberg stvarno razume koliko je haotično i teško biti roditelj – i koliko su roditelji puni sumnji i preispitivanja – zato što je i sama kroz to prošla. Ako ste iscrpljeni, pod stresom, deprimirani i na ivici pucanja, ovo je prava knjiga za vas jer u njoj su konkretni predlozi kako da smanjite anksioznost, steknete više poverenja u sopstvene instinkte, prevaziđete krivicu i sa više smirenosti i samopouzdanja vaspitavate svoju decu. Na taj način ćete pomoći ne samo sebi nego i svom detetu.

Povezana vest:  „Pedeset nijansi – Mračnije“ u prodaji od 30. avgusta!

„Niste vi tako užasan roditelj“ možete nabaviti u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.