Najbolji roman epske fantastike objavljen u poslednje vreme, „Senka bogova“ Džona Gvina je uzbudljivo i opčinjavajuće štivo koje ćete čitati s takvom pažnjom, kao da gledate akcioni film.

Stoleća su prošla otkad su se bogovi borili i međusobno se istrebili. Ostale su samo njihove kosti, koje daju ogromnu moć onima dovoljno hrabrim da za njima tragaju.

Povezana vest:  Premijera predstave za srednjoškolce „Romeo i Julija“ u Malom pozorištu „Duško Radović“ 4. aprila

Dok šapati rata odjekuju po zemlji Vigrid, sudbina stupa koracima troje ratnika: lovkinje u opasnoj potrazi, plemkinje koja traži bojnu slavu i trala koji među najamnicima poznatim kao Krvozavetnici traga za osvetom.

Sve troje oblikovaće sudbinu sveta koji ponovo pada pod senku bogova. Odigravajući se u potpuno novom svetu, nadahnutom nordijskom mitologijom i krcatom mitovima, magijom i osvetom, „Senka bogova“ početak je nove epskofantastične sage iz pera popularnog autora Džona Gvina. Priča se nastavlja romanom „Glad bogova“.

Povezana vest:  „Kiki i Cole – najbolji neprijatelji“ Bojana Ljubenovića u prodaji od 6. oktobra

„Senku bogova“ možete pronaći od petka 2. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.