U izdanju Vulkan izdavaštva u prodaji je ljubavni roman autorke Džesike Redland Tamo gde te ljubav čeka, koji je postao bestseler prodat u više od milion primeraka širom sveta. Ova knjiga je savršen izbor za čitaoce koji vole romantične priče, pune dirljivih momenata.

Dok gleda kako se ljubav njenog života venčava sa drugom ženom, Samanta je na korak od toga da odustane od nade da će pronaći svoj srećan kraj.

Povezana vest:  POČETAK SEZONE DIREKTNIH PRENOSA IZ METROPOLITEN OPERE

Igrom slučaja, Sem će se sprijateljiti sa Tomasom – usamljenim, mrzovoljnim udovcem koji živi u napuštenom utočištu za ježeve – a njen život zauvek će se promeniti.

Srećna što je pronašla nešto što će joj skrenuti pažnju sa porodičnih svađa i provodadžisanja, Sem se zaklinje da će ispuniti snove Tomasa i njegove žene Gvendolin o tome da vrate nekadašnji sjaj centru za spasavanje ježeva.

Povezana vest:  Premijera plesne predstave “Otelo” 13. oktobar u 20h, Bitef teatar

Dok se sa uživanjem baca na zadatak, Sem polako shvata da je moguće pronaći ključeve ljubavi i sreće, čak i kada to najmanje očekujemo.

„Emotivno, romantično i izuzetno ohrabrujuće štivo. Džesika me uvek dirne svojim nežnim pristupom teškim temama. Izgradila je prelepu zajednicu i nadam se da ću joj se iznova i iznova vraćati.“ – Sara Benet

Povezana vest:  Danas počinje treći Međunarodni festival pantomime – P(h)antomfest

Ukoliko uživate u naslovima Nore Roberts, knjiga Džesike Redland biće prava poslastica za vas.

Roman Tamo gde te ljubav čeka dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.