noc-Muzeja_logo_2011

NOĆ MUZEJA VAS VODI NA VENECIJANSKO BIJENALE

Počeo nagradni fotokonkurs Noći muzeja u Novom Sadu

Svaki grad nosi u sebi unutrašnju lepotu, krije neka posebna mesta, pomalo neupadljiva, a privlačna za one koji ih otkriju i razumeju. To čini duh jednog grada koji volite, u kome živite ili kome se često vraćate.

Nagradni fotokonkurs Noći muzeja u Novom Sadu „Gradovi i njihove tajneotvoren je za SVE zainteresovane ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na njihovo prebivalište i godine starosti. Pristigli radovi koji prođu selekciju stručnog žirija, biće izloženi u Noći muzeja 14. maja 2011. u Novom Sadu, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Prva nagrada: vaučer Kompas Tourism&Travel Novi Sad za posetu 54. Bijenalu savremene umetnosti u Veneciji 2011.

Povezana vest:  Sedam izdanja Lagune u širem izboru za Ninovu nagradu

Jedan autor može da učestvuje sa najviše četiri fotografije. Potrebno je da ih dostavi u formatu A4, izrađene na foto papiru ili kvalitetnom digitalnom štampom, na adresu: VISART,  Miloša Bajića 11, 21000 Novi Sad. Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), kao i naziv fotografije i grada u kojem je snimljena.

Povezana vest:  SVIM SRCEM za dečije pozorište "Boško Buha"

Konkurs je otvoren do 8. maja 2011. godine.

Dodatne informacije: [email protected] ili 064/855-0932.

I ove godine, Noć muzeja u Novom Sadu odigrava se kao deo nacionalne manifestacije kojom rukovodi Umetničko-produkcijska grupa „Noć muzeja“.