glava-u-oblacima-40

KONKURS ZA LETNJI h.ART@FAKT

Manifestacija h.ART@FAKT promoviše vizuelnu umetnost, dizajn i zdrave stilove života  kao zajednički doprinos kreativnih grupa i pojedinaca koji čine našu kreativnu zajednicu, koja je najvećim delom sačinjena od nezaposlenih žena, mladih dizajnerki, umetnica i studentiknja umetnosti, dizajna, arhitekture… ovim grupama priključene su i stvaralački orjentisane grupe osoba sa invaliditetom iz nekoliko stvaralačkih radionica, dnevnih boravaka ili/i škola i umeničkih udruženja iz nekoliko gradova u Srbiji.

Manifestacija h.ART@FAKT 4 ili Letnji h.ART@FAKT 4 ce se odrzati 24., 25., I 26. juna kao gostujuci  program na Ribljem Festivalu ili popularnije na “Fish Fest” –u, gde nasa manifestacija ucestvuje na poziv Opstine Stari Grad.

Povezana vest:  Uvek najbolji naslovi na akciji "3 za 999"

Ova manifestacija se odvija na podrucju Dunavskog keja na Dorcolu, koju su u prethodnim godinama obisli mnogi gradjaniiI turisti a procenjuje se dabroj poseta ovom dogadjaju  varira od 50 000 do 100 000 posetilaca po manifestaciji. Manifestacija Fish Festa ima bogat kulturno turisticki program uz takmicenje u kuvanju najbolje riblje corbe, besplatnu posetu Nebojsinoj kuli, slikarske kolonije i mnoge druge aktivnosti u kojima ucestvuju poznate licnosti iz sveta kulture, umetnosti, medija … Vise o ovoj manifestaciji saznajte preko zvanicnog sajta ovog projekta> http://www.fishfestbeograd.izlog.org/.

Konkurs za h.ART@FAKT 4 je otvoren do 23.6.2011.

Povezana vest:  Počela Bus turneja Kreativnog Kursa Gitare

Zainteresovani mogu prijaviti sve svoje unikatne rukotvorine koje su prilagodjene ovakvoj manifestaciji, vodeci racuna i o nacinu prezentacije.

Na ovom manifestaciji, ukoliko se budu pojavili izuzetno kvalitetni umetnicki radovi, Savez Galerije ALT ce dodelti jednu ili vise, ukupno do 3 nagrade Galerije ALT za mlade umetnike, u formi samostalne izlozbe od 1 do 3 izlagaca, za sledecu izlagacku sezonu u Galeriji ALT.

Uslovi učešća: Za prijavu, potrebno je dostaviti 5 radova u jpg formatu 600 x 800 pxl-inch., kratku biografiju, i kratko motivaciono pismo do 5 recenica. Fotografije oznaciti licnim imenom i brojem (npr. jelena_petrovic 1.jpg)! Prijave slati na mail: [email protected] sa naznakom za Konkurs Hartefakt 4.

Povezana vest:  Afrodizijak branč i ozelenjavanje Beograda na 7. Beogradskom irskom fetsivalu

Zakup štafelaja ili stola 100 x 100 cm za pojedince, za grupe dva stola. Za štafelaje potrebno dostaviti podlogu za izlaganje.

Cenovnik izlaganja po danu:

Pojedinci:

Grupa A:nezaposleni, studenti (do 24.god.) 1200 din.

Grupa B: zaposleni, samostalni umetnici 1500 din.

Grupa A: Udruženja umetnika, nezaposleni  1800 din.

Grupa B: zaposleni 2500 din.

Zakup za sva tri dana:

Za pojedince:

Grupa A: 3000 din.

Grupa B: 4000 din.

Za Grupe:

Grupa A: 5000 din.

Grupa B: 7000 din.