Volim NjujorkRoman “Volim Njujork“ – lako štivo za letnje dane

Zaljubljenici u takozvano “žensko pismo“ moći će da uživaju u novoj zvezdi ove vrste književnosti zahvaljujući izdavačkoj kući Lagun koja je izdala roman britanske autorke Lindzi Kelk “Volim Njujork“.

Savršeno štivo za letnje odmore, “Volim Njujork“ je romantična priča o Anđeli koja na venčanju svoje prijateljice zatekne svog dugogodišnjeg momka u kompromitujućem položaju sa izvesnom Keti. Anđela otkriva da je dečko već duže vreme vara i da to svi znaju osim nje. Izgubljena, ona uzima prvi let za Njujork gde za nju počinje život iz bajke.

Povezana vest:  Koncert violiniste Marka Josifoskog i pijanistkinje Zarife Ali-zade

U gradu koji nikad ne spava, Anđela će otkriti svoj novi identitet, pronaći nove prijatelje, upoznati dvojicu seksi momaka, naći odličan posao i zaljubiti se u Njujork.

Publika je na ovo lako štivo solidno reagovala i na internet sajtu Amazon.com ocenila je sa četiri od maksimalnih pet zvezdica roman, uz komentare da je reč o uzbudljivom i zabavnom lakom ženskom štivu koje odlično ide uz kutiju čokolada.

Povezana vest:  Svečano otvoren 23. međunarodni festival Dani orgulja – Dies organorum 

Lindzi Kelk je britanska spisateljica i urednica dečijih knjiga koja je osim romana “Volim Njujork“ objavila i roman “Volim Holivud“ a uskoro se očekuje i njena treća knjiga “Volim Pariz“.