KELERABE SU ZDRAVE

Kelerabe u Ušće Shopping Centru

I ove pozorišne sezone imate priliku da se svake subote od 10 do 22h družite i zabavljate sa nama u UŠĆE Shopping Centru – od 3. decembra na novoj lokaciji kod bioskopa KOLOSEJ (2. sprat).
Promotivni štand Beogradskog dramskog pozorišta u UŠĆE Shopping Centru je izuzetna prilika za sve posetioce da kupe ulaznice za sve predstave po ekskluzivnim cenama, ali i da se upoznaju sa radom ove pozorišne kuće, dobiju informacije o tekućoj sezoni, aktuelnom repertoaru, novim predstavama, glumcima, specijalnim akcijama.
U  okviru tradicionalnog meseca humanosti Beogradskog dramskog pozorišta biće izvedena predstava KELERABE SU ZDRAVE po tekstu i u režiji Milice Kralj, čiji će deo prihoda biti namenjen akciji BITKA ZA BEBE, preciznije PORODILIŠTU KBC ZVEZDARA. Komedija o ljudima izgubljenim u današnjem vremenu, inspirisana teatrom apsurda, biće izvedena 28.12.2011. na sceni Rade Marković. Cena pojedinačne karte je 1.000 dinara.
U nedelju  11. decembra,  glumci predstave KELERABE SU ZDRAVE, povodom akcije BITKA ZA BEBE, družiće se sa posetiocima na prizemlju Ušće Shopping Centra na štandu Beogradskog dramskog pozoršsta. U periodu od 14h do 16h imaćete priliku da upoznate glavne aktere ove hit predstave: Milicu Zarić, Marka Živića, Borku Tomović i Ivana Zarića.  Očekuju vas pokloni i brojna iznenađenja.

Povezana vest:  Završava se praznična pauza u pozorištima