Go2SerbiaTure podzemnim Beogradom – Go2Serbia

Pod brendom Go2 Serbia agencije EuroJet će se realizovati tura Podzemnim Beogradom i posebne ture i programi razgledanja Beograda u garantovanim terminima svake nedelje na engleskom i srpskom jeziku.

Brend Go2 Serbia je pokrenut u cilju da stranim i domaćim turistima predstavi Beograd kao turističku destinaciju kroz posebne programe: Podzemni Beograd, klabing ture, boemske ture, razgledanja Beograda iz vazduha, sa reka i ulicama prestonice…

Ture Podzemnim Beogradom se organizuju u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i podrškom Ferijalnog i hostelskog saveza Srbije. Ture ce voditi pisci knjige Beograd ispod Beograda, profesor Vidoje Golubović i Zoran Nikolić, zajedno sa licenciranim  vodičima agencije EuroJet.

Celokupan prihod od održane prve četiri ture uplaćen je u humanitarne svrhe – Bitka za bebe.

Povezana vest:  Čikaške perverzno oduševile Beograđane

Podzemljem Beograda i posebne programe razgledanja Beograda

Otkrijte tajne Beograda na savršen način. Podzemni Beograd sadrži na stotine lokaliteta: pećina, laguma, zazidanih reka, tunela, bunkera i drugih građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd. Spustite se među starije slojeve Beograda u posebnim lokalitetima. Na ovoj turi ćemo vam predstaviti legende Beograda, kretaćemo se kroz podzemlje čak i kad smo na površini.

Posetu lokalitetima će oslikati priče o neobičnoj istoriji Beograda, čudnim sudbinama i legendama, kao i odgovori na neke enigme koje vekovima podstiču znatiželju poznavalaca istorije i kulture.

Povezana vest:  "1000 osećanja" za koja ne postoji naziv!


 

Termini garantovanih polazaka na srpskom:

Ponedeljak     17:30   *

Sreda               17:30   *
Subota       11:00 *  i  14:30  *
Nedelja      11:00  *  i  14:30   *

Cena – 1200 dinara *       Trajanje – 2 sata

Termini garantovanih polazaka na engleskom:

Utorak       10:00

Četvrtak    17:30
Subota       12:00
Nedelja      14:00

Cena- 1.200 dinara       Trajanje – 2 sata


 

U cenu ture od 1200 dinara je uračunato: ulaz u 4 lokaliteta, vinsko posluženje i usluge profesionalnog vodiča.


*Popust 50% na turu Podzemljem Beograda i razgledanje Beograda peške na srpskom jeziku za: studente sa indeksom, srednjoškolce, penzionere, članove Biblioteke grada Beograda, sa Ferijalnom i Hostelskom karticom, karticom Bus plus, Euro 26 karticom.

Mesto polaska ture – Vuka Karadžića 9, poslovnica agencije EuroJet

Povezana vest:  Uz ovacije, u prepunom Kolarcu održan koncert soprana Marije Jelić sa gostima iz Italije


Klabing tura

Otkrijte zašto je Beograd proglašen za jedno od top 10 svetskih destinacija za noćni provod. Tura uključuje obilazak posebnih klubova uz uz preporuke gde su grupisana najbolja mesta za noćni izlazak.

Boemska tura

Idealan način da se iskusi boemski način života u starim kafanama uz specijalitete nacionalne kuhinje i domaća pića. Svaku čašu prati priča boemskog vodiča o legendama inspirisanim kafanskim ambijentom.

Razgledanje Beograda iz aviona

Poseban doživljaj razgledanja je let na 150 metara iznad Dunava i na 100 metara od Beogradske tvrđave i ušća Save u Dunav sa savršenim pogledom na prestonicu.