laguna-logo 

Laguna na Novobeogradskom sajmu knjiga
 
Novobeogradski sajam knjiga, stripa i antikvarne knjige, održaće se od 23. do 29. aprila u Hali sportova na Novom Beogradu. Posetioci Laguninog štanda koji se nalazi na istom mestu kao i prethodne godine, moći će da ostvare popust od 15%  na sva izdanja. Dodatni popust od 10% imaće kupci tri i više knjiga. Laguna će predstaviti svoju celokupnu produkciju i najnovije bestseler romane Duge noći i crne zastave Dejana Stojiljkovića, Simeonov pečat Vanje Bulića, Tigrova žena Tee Obreht, Američki derviš Ajada Aktara, Ples sa zmajevima Džordža R. R. Martina.
Pored promocije najnovijih izdanja Laguna će predstaviti i izdanja „Male lagune“ kao i veliki broj enciklopedijskih i izdanja popularne psihologije.
Organizator ovogodišnjeg Sajma je ustanova kulture Gradske opštine Novi Beograd, Novobeogradska kulturna mreža u partnerstvu sa Udruženjem izdavača i knjižara Srbije.
Ulaznice koštaju 80 dinara, a ulaz za decu i lica trećeg doba je besplatan. Sajam je otvoren svakog dana od 10 do 20 časova.

 

Povezana vest:  Direktan prenos živahne operete „Vesela udovica" iz Metropolitenau bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center