Noc_muzeja_VISUAL_2012

Počela prodaja ulaznica za šestu novosadsku Noć muzeja!
 
Ulaznice za šestu novosadsku Noć muzeja mogu se kupiti od danas u poslovnicama OTP banke u Novom Sadu i prodajnim mestima Card Service u Novom Sadu i TIC-u, Modene 1.
Cena ulaznice u pretprodaji je 350 dinara, a na dan manifestacije moći će da se kupi po ceni od 400 dinara.
Uz svaku kupljenu ulaznicu dobija se katalog koji predstavlja vodič kroz
novosadsku Noć muzeja i obuhvata opise sadržaja, mape lokacija po zonama, informacije o pratećim dešavanjima, posebnim satnicama. Jedna ulaznica važi za svih  50 lokacija u Novom Sadu. Ulaz je besplatan za decu mlađu od 7 godina i starije od 70 godina. Info centar šeste novosadske Noći muzeja biće smešten TIC-u, Modene 1.
Poslovnice OTP banke u kojima je moguće kupiti ulaznice za Noć muzeja nalaze se na sledećim adresama: Bulevar Mihajla Pupina 6, Bulevar oslobođenja 80, Rumenačka 1 i Bulevar oslobođenja 127. Kupce ulaznica u poslovnicama OTP banke očekuju dodatna iznenađenja.
Ulaznice je moguće kupiti u TIC-u u Modene 1, kao i na prodajnim mestima CARDS Service u Tržnom centru “Sad Novi Bazaar”, knjižarama: Laguna (Kralja Aleksandra 3), Vulkan (Zmaj Jovina 24 , TC Merkator”), kao i online rezervacije i kupovina na www.tickets.rs .
Noć muzeja u Novom Sadu je deo nacionalne Noći muzeja u kojoj ove godine učestvuje 65 gradova. Prošle godine, u petoj novosadskoj Noći muzeja zabeleženo je 105.000 poseta.

 

Povezana vest:  Knjiga Razmišljajte poput monaha prodata u više od milion primeraka