budi_culturan_LOGO+
Studentska organizacija ESTIEM organizuje “Budi Coolturan”
Budi drugačiji!
 
Evropska studentska organizacija ESTIEM, sa Fakulteta organizacionih nauka, i ove godine organizuje projekat pod nazivom “Budi Coolturan“. Projekat će se održati 23. i 24. maja 2012. godine, u prostorijama Biblioteke grada Beograda.
Organizacioni tim projekta, grupa mladih i vrednih entuzijasta, pred sebe je postavio cilj – dvodnevni projekat čija je tema „Kako se uspešno baviti menadžmentom u oblasti kulture?” i čiji se uspeh ogleda u zadovoljnim učesnicima.
Studentima Beogradskog univerziteta pruža se jedinstvena prilika da se, kroz zajednički rad i razmenu stečenih iskustava, oprobaju u rešavanju studija slučaja.
Prvog dana, 23. maja, zainteresovani će biti u prilici da čuju vrsne stručnjake, prisustvuju nadasve interesantnim predavanjima i time svoje teorijsko znanje potkrepe korisnim informacijama iz prakse.
Drugog dana, 24. maja, 48 studenata Fakulteta organizacionih nauka i umetničkih fakulteta biće u prilici da svojim kreativnim rešenjima doprinese radu 4 kulturne institucije. Za svaku instituciju će po 3 tima, od kojih svaki broji 4 člana, rešavati studije slučaja. Timovi će, u dogovoru sa predstavnicima institucija, moći da posete kulturne institucije za koje rade studiju slučaja.
Prijave za učešće na projektu počinju 08. maja na internet stranici http://budicoolturan.estiem.org.rs/
Prihvatite izazov, budite drugačiji. Originalnost je na ceni.

 

Povezana vest:  „Zavet heroja" – roman o porodici, istini, ljubavi i pravdi uskoro u prodaji