ti-si-meni-sve-koriceVesna Dedić objavila roman „Ti si meni sve“

Pred „Laguninim“ klubom čitalaca u Knez Mihailovoj ulici, danas je vladala velika gužva, iako se nije delilo ništa besplatno, već su se sve žene, koje su strpljivo čekale u redu, snabdele novom knjigom Vesne Dedić Milojević “ Ti si meni sve“ u izdnaju „Lagune“, da bi je spisateljica potpisala.

Popularna autorka TV emisije „Balkanskom ulicom“, koja je na programu već više od decenije, pre tri godine je objavila svoj prvi roman „Zauvek u srcu“, koji je te godine bio najčitanija knjiga u Srbiji i do sada je prodat u više od 50.000 primeraka. Prošle godine štampan je roman „Sunce meni, sunce tebi“ kao drugi deo planirane trilogije koja je sada kompletirana romanom „Ti si meni sve“.

Povezana vest:  Zbirka originalnih i vrlo duhovitih priča za decu - "Bio jednom jedan strah" Jovice Tišme

Knjiga se jutros pojavila uz knjižarama lanca „Delfi“ i, kako je Tanjugu rekao izdavač Dejan Papić, tokom prepodneva je prodato u Beogadu 150 primeraka što obećava da će biti veliki hit.

Dedićeva veruje da je nova knjiga „kruna njenog dosadašnjeg spisateljskog rada i da je to njen najemotvniji i najzreliji roman“.

Povodom izlaska iz stampe završnog dela trilogije, ona je izjavila medijima: „Znam da će uz njega čitaoci više plakati, nego uz ’Zauvek u srcu’ i više verovati u ljubav i smejati se nego uz ’Sunce meni, sunce tebi’“

Povezana vest:  Mali princ u izdanju Lagune

Dedićeva je najavila da će tokom leta držati promocije širom regiona i pohvalila se da je povratak u „Lagunu“ doneo uspeh, jer su sva tri romana među prvih deset najčitanijih knjiga u zemlji.