AA_tennis_ball_racquet 

PRVENSTVO SRBIJE U KONKURENCIJI DO 18 GODINA
Poznati finalisti singla i šampioni dubla u Šapcu
 
Na terenima TK Sunrise u Šapcu, u finalu Letnjeg državnog prvenstva u konkurenciji 18 godina (za 2012) za juniorke, sastaće se Mina Marković i Džina Milovanović, obe članice TK Partizan.
Markovićeva je u polufinalu posle velike borbe savladala prvog nosioca turnira Aleksandru Reljić (članica TK Ječmenica) 6:3, 6:7(3), 6:4, dok je Džini kod rezultata 1:0 u prvom setu meč predala Ivona Stanković (Gem 8).
U borbi za šampionski trofej Letnjeg državnog prvaka u konkurenciji 18 godina – juniori (za 2012), prvenstva koje se ove nedelje igra na terenima TK Sunrise u Šapcu, sastaće se prvi nosilac takmičenja Darko Jandrić i Jefta Kecić.
U polufinalu Jandrić je savladao Filipa Bogića 7:5, 6:0. Drugi finalista, Kecić u polufinalu bio je bolji od Dušana Vukičevića 6:4, 6:4.
Titula u ženskom dublu otišla je u ruke dve Milice – Čortanovački i Milošević koje su u finalu savladale dubl Isidora Isailović – Nina Ašanin 6:3, 6:3.
Trofej šampiona muškog dubla osvojio je dubl Darko Jandrić – Marko Todorović koji su u finalu pobedili par  Željko Mladenović – Miloš Mihajlović 6:2, 7:6(5).

 

Povezana vest:  Vavrinka preko Federera u polufinalu Rolan Garosa