gordana-kuic

Od Gijoma Musoa do Gordane Kuić

 
Jedna od vodećih izdavačkih kuća, Alnari, najavljuje da će od 1. juna do predstojećeg Sajma knjiga obradovati sve ljubitelje pisane reči novim i aktuelnim svetskim i domaćim naslovima. Kako navodi ovaj izdavač, tokom leta nas očekuju novi naslovi poznatih autora, među kojima su Gijom Muso sa knjigom „Zov anđela“, Nora Roberts „Potraga“, Lisa Šenon „Hiljadu sestara“, Klajv Kasler „Špijun“, Linzi Kelk „Volim London“, kao i Amanda Kvik „Reka čuva tajnu“. Alnari će objaviti i jednu od trenutno najpopularnijih dečijih knjiga u svetu „Čuvari istorije – oluja počinje“ Dejmijana Dibena. Čitaoci će krajem leta imati priliku i da uživaju u novim romana Aleksandre Poter i Džodžo Mojes, koje i ovoga puta pišu o savremenim žensko-muškim odnosima.
U nastupajućem periodu, u knjižarama Vulkan i na sajtu www.alnari.rs, biće organizovane akcije i velika sniženja knjiga, koje se sada već tradicionlano vezuju za Alnari i početak letnje sezone.
Posebno iznenađenje Alnari priprema za Sajam knjiga, kada će biti objavljena nova, deveta knjiga Gordane Kuić. U pitanju je zbirka priča „Sa druge strane noći“, koja prati obične i neobične ljude od 15. veka do danas. Zvanična promocija ove knjige, kao i druženje sa čitaocima, biće na Sajmu knjiga, od 21. do 28. oktobra.
Ovaj petomesečni plan novih naslova pre nekoliko dana otvorio je trenutno najčitaniji psihološki triler u svetu „Hipnotizer“ Laša Keplera.

 

Povezana vest:  Predstava „Carstvo mraka“ 17. oktobra učestvuje na devetom Ruskom međunarodnom pozorišnom festivalu u Nižnjem Novgorodu