Laka&Mirela

DUPLA MTV PREMIJERA: MARTYN NEGRO – “OVER (PRETTY LITTLE GIRL)” I LAKA – “MAČKO”
 
MTV Premijera u ponedeljak, 4. juna u 20 sati donosi dva nova spota, Martyna Negra, zvezde u usponu regionalne plesne elektronske scene, za singl “Over (Pretty Little Girl) i Lakin novi spot “Mačko”.
Martyn Negro je trenutno najtraženiji DJ i producent iz Hrvatske. Samo nekoliko meseci nakon njegovog nastupa u legendarnom frankfurtskom klubu Cocoon, čiji je vlasnik Svan Vath, premijerno na MTV-ju izlazi video za njegov prvi singl “Over (Pretty Little Girl)”. Martyn Negro je u proteklih godinu dana je ostavio veliki trag na produkciji elektronske muzike, koji se oglada u brojnim izdanjima za međunarodne izdavačke kuće kao što su Exklusiv records iz Portugala, 1980. recordings iz Londona i Blacksoul music iz Zagreba. U isto vreme je nastupao s najvećim imenima elektronske muzičke scene kao što su Avicii, Nicky Romero, Sander Van Doorn, Deniz Koyu, Nicky Romero, Benny Benassi, The Shapeshifters, Freemasons i mnogi drugi. Koncept za video se odvija oko ideje kraja leta i iščekivanja nove sezone nezaboravnih zabava do jutra na svetski poznatoj plaži Zrće. Sniman je tokom leta 2011. na plaži Zrće i u proleće 2012. u zagrebačkom klubu Aquariusu, dok nas kroz priču dirigentski vodi Martyn Negro. Produkciju videa potpisuju kao reditelji Aleksandar Bundalo i Mladen Đukić, a najavu za video u kratkom periodu na YOU TUBE-u pogledalo je više od četiri hiljade ljudi. Singl “Over (Pretty Little Girl)” izlazi službeno 6. juna za uglednu portugalsku izdavačku kuću “Exklusive records”, a osim Martyn Negra, kao producenta pesme, na singlu gostuje i vokalista Phil G, koji je dao jednu novu dimenziju numeri.
„Mačko“ je nova pesma Elvira Lakovića Lake, za koju su harizmatični i originalni muzičar i njegova sestra Mirela nedavno snimili spot.
„Mačko“ označava Lakin svojevrsni povratak na muzičku scenu nakon izvesnog zatišja u njegovoj karijeri. Aktuelni album „Stvorenje“, objavljen u leto 2010. godine, dobio je izvrsne kritike, a nadamo se da će slične reakcije publike izazvati i novi singl “Mačko”. O novoj pesmi i spotu, Laka u svom maniru kaže:  “Izjavljujem sa potpunom moralnom i materijalnom odgovornošću da trenutno ne mogu bolje od ovog.”
Za produkciju spota zadužena je bila agencija „Fabrika“ iz Sarajeva, rediteljsku palicu je preuzeo  Salem Kapić Kantardžić, direktori fotografije je bio Erol Zubčević, a za mesto snimanja spota odabran je Kino „Bosna“ iz Sarajeva.

 

Povezana vest:  6. Bunt rok festival, drugo polufinale - za mesta u finalu boriće se još devet bendova