C_K

Katja Restović će spot za slovenački duet Clea&Kim snimati u Portorožu

Turbulentni slovenački duet Clea&Kim, koji je u proteklih meseci odradio nekoliko odličnih koncerata širom Evrope, i u letnjim danima ne odmara, nego se punom parom sprema na nova gostovanja.

Devojke, koje su potpuno oduševile Balkan, oduševljavaju i zapadni deo Evrope. Posle gostovanja u  diskotekam Jil i Mirage simpatični duo  je se sa kompletnom ekipom muzičara i plesačica prošlog vikenda nastupio u diskoteci Boomerang – kanton Tićino.

Povezana vest:  Nikada otkriveni detalji iz života Justina Biebera

-Oduševljene smo publikom, koja nas uvek jako dobro primi i podržava. Zbog toga se svakom nastupu  jako radujemo – kazala je Jelena Čeranić, koja nastupa pod umetničkim imenom Clea. Kim se je pred ponovnim nastupima zakopala u knjige, jer se  sprema za maturu.

U svakom slučaju 10. jula nas u Portorožu – Alaya club očekuje zabava. Devojke pozivaju sve, koji bi želeli da učestvuju u njihovom najnovijem spotu za pesmu »Balkan Bachata«, da im se pre zalaska sunca pridruže. »Dođite, biće zabavno!«, kaže Kim.

Povezana vest:  Tomaševićeva završava sezonu koncerata u pozorištima

Ligth mnotiv spota biće Sun Set Tropical Beach Party, u spotu će sudelovati oko 30 profesionalnih muzičara i plesača iz različitih krajeva sveta, očekujemo  goste i sa Kube . U spot kojeg će režirati priznata  hrtvastka režiserka Katja Restović sudeluje i legendarnim LOU BEGA –Mambo5.

 -Sarađivala  sam sa mnogim domaćim muzičarima, poseban izazov  za mene je internacionalna saradnja i susret sa renomiranim umetnicima. Počešćena sam ukazanim poverenjem da radim spot i to za svetsko tržiste koji ću s veseljem potpistai  – istakla je nasmejana Katja

Povezana vest:  Alessia Cara predstavlja svoj treći studijski album „In The Meantime“