Disney Wonderful World of Knowledge

Dizni ponovo u Srbiji u izdanju „Evro Đuntija“
 
Izdavačkoj kući „Evro-Đunti“  pošlo je za rukom da posle 20 godina vrati u srpske knjižare licencna izdanja Diznija i Marvela, saopštio je generalni direktor Novica Jevtić.
Ovaj izdavač je nedavno uspeo da postane ekskluzivni nosilac prava za književna izdanja kompanije ova dva svetski poznata brenda za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.
Prema rečima, Jevtića, nakon višegodišnjih pregovora, ovaj izdavač je stekao poverenje kompanije Dizni i na radost najmlađih, ali i čitalaca svih generacija, u knjižare, biblioteke i domove u punom sjaju i novom ruhu vratiće se proslavljeni Diznijevi i Marvelovi junaci.
Do ovogodišnjeg oktobarskog Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, biće objavljeno desetak naslova iz čuvene Diznijeve edicije „Čudesan svet znanja“.
Reč je o 39 izuzetno poučnih i bogato opremljenih enciklopedija, koje najmlađima u slici i reči otkrivaju raznolikost i nepoznanice sveta koji ih okružuje.
Među prvim Diznijevim naslovima Evro-Đunti će objaviti i „Moj prvi rečnik u slikama“, uz audio-izdanje, zatim „Knjige bajki“ s dogodovštinama Kralja lavova, Aladina, Alise u Zemlji čuda, kao i „Kratke priče“, koje će one najmlađe upoznati s Pajom Patkom, Pepeljugom, Petrom Panom i mnogim drugim junacima iz čuvene Diznijeve produkcije.
Dečake će naročito obradovati proslavljeni Marvelovi heroji, Spajdermen, Tor, Ajronmen, Iks-men …
Budući da je izdavačka kuća Evro-Đunti prepoznatljiva po kvalitetu svojih izdanja, Diznijeve knjige će, kao i sva ostala izdanja za decu, biti luksuzno opremljena prema najvišim književnim standardima.

 

Povezana vest:  Draganu Velikiću nagrada za književnost "Vilenica" za životno delo