pedeset-nijansi-mracnije

„Pedeset nijansi – Mračnije“ u prodaji od 30. avgusta!

Dugoočekivani nastavak planetarnog bestselera „Pedeset nijansi – Siva“, u izdanju IP Laguna, pojaviće se u prodaji 30. avgusta.

Drugi deo u kontroverznoj trilogiji pruža novi uvid u mračni ali opčinjavajući svet Kristijana Greja.

Zastrašena nesvakidašnjim sklonostima i mračnim tajnama, prelepog ali rastrzanog mladog poslovnog muškarca Kristijana Greja, Anastazija Stil prekida njihovu vezu i otpočinje poslovnu karijeru u jednoj izdavačkoj kući iz Sijetla.

Povezana vest:  Naučna konferencija i otvaranje izložbe u Belom Dvoru „1941 – 70 GODINA KASNIJE“

Ipak, želja za Kristijanom je ne napušta, naprotiv, ona opseda svaku njenu misao. Kada joj Grej ponudi novi ugovor, Ana ne uspeva da mu odoli. Ubrzo saznaje više o mučnoj prošlosti svog mračnog, opsednutog, zahtevnog ljubavnika i shvata bol koji se krije u duši gospodina Pedeset Nijansi.

Dok se Grej rve sa svojim demonima , Ana mora da se suoči sa besom i zavišću žena koje su u Kristijanovom životu bile pre nje. A onda mora doneti i najvažniju odluku u svom životu.

Povezana vest:  "Vulkan" domaćin kineskom kralju krimića Maj Đaju

Trilogija „Pedeset nijansi“ predstavlja jedan od najvećih književnih fenomena koji je za samo pola godine postao najbrže prodavano delo svih vremena i prerastao u svetski kult čiji se uspeh analizira, o čijoj se tematici diskutuje, i o čijoj se poruci prepire i svađa kroz televiziju, novine i preko interneta.

„Pedeset nijansi – Siva“ je knjiga koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, a njen nastavak je provokativnije, intrigantnije, seksualnije i MRAČNIJE delo koje će vam zoukupirati pažnju, vezati vas za stolicu i posle koga ćete tražiti još.

Povezana vest:  U nedelju počinje 23. Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici