Bozenka_Hric_Dnevni_paunovacProleće je u modi 

Četrdeset domaćih i stranih autora fotografija, u organizaciji UŠĆE Shopping Centra i Udruženje za očuvanje prirodnih staništa Srbije „HabiProt“ iz Beograda, izložiće fotografije leptira u prizemlju UŠĆA, od 21. do 30. marta ove godine. 

Ovom izložbom UŠĆE Shopping Centar obeležava dolazak proleća i najavljuje brojna dešavanja koja će dočarati buđenje prirode i prolećnih radosti. Veći deo izložbe čine fotografije leptira iz naših krajeva, a predviđen je i kutak za fotografije najlepših primeraka iz tropskih područja. 

Povezana vest:  8. Dani igre u Kinoteci od 18. do 21. februara

Jean-Claude_Petit_Leodonta_chiriquiensis-Pored prilike da uživamo u predivnim fotografijama, želeli smo da zanimljivim uređenjem Centra kao i organizacijom niza dešavanja u narednih dva meseca, u Beograd donesemo vedri, topli i šaroliki duh proleća koji svi željno očekujemo nakon duge i hladne zime. UŠĆE će narednih dana biti u slavljeničkom raspoloženju, pa tako naše posetioce očekuje i „Dan popusta, poklona i iznenadjenja“ 31. marta, naš prvi rođendan – rekla je menadžer UŠĆE Shopping Centra, Ines Radović. 

Povezana vest:  Opčinjavajuća priča o ljubavi, umetnosti i mračnim opsesijama - "Fabrika lutaka" Elizabet Maknil

Ljubitelji fudbala, moći će da se druže i fotografišu sa maskotom svetskog prvenstva u fudbalu, Zakumijem (27.marta). Istog dana UŠĆE i Fond Katarine Rebrače organizuje humanitarnu manifestaciju „Dečji Karneval“, 01. aprila planirana je izložba dečijih likovnih radova pod nazivom „U susret Uskrsu“ kao i mnoga druga zanimljiva dešavanja.