deciji_sajam_1Još pet nedelja do petog IMLEK dečijeg sajma

Poslednjeg vikenda aprila održava se peti, jubilarni IMLEK DEČIJI SAJAM u Hali III Beogradskog sajma. Za sve posetioce ulaz je i ovog puta besplatan. Tokom 23,24. i 25. aprila pod sloganom „ČISTA PETICA“ od 10 do 19 časova organizovan je neprekidni program na bini i sportskom terenu, osmišljen na osnovu interesovanja i potreba posetilaca predhodna četiri sajma, a bilo ih je više od 140 hiljada.
Decu očekuje 150 kvadratnih metara velika igraonica i novi prostor s modernim popularnim igricama, penjanje na veštačkoj steni, klovnovi, animatori, glumci, horovi, sportski klubovi, muzika, zabava, crtanje, IMLEK sportska takmičenja, nagradne igre, stotine učesnika programa i izuzetno bogata i raznovrsna ponuda.
Sajam je namenjen budućim i sadašnjim roditeljima, bebama, predškolcima, osnovcima. Na IMLEK DEČIJEM SAJMU izlagači će predstaviti i ponuditi širok spektar proizvoda za decu, od opreme za bebe, hrane, napitaka, preko igračka, knjiga, rekvizita, škola jezika, predškolskih ustanova. Biće to sjajna prilika da na jednom mestu posetioci dobiju savet, upoznaju se s novitetima, ponešto kupe uz sajamski popust, druže se, zabave, igraju.
Zbog velikog interesovanja, ovoga puta planirane su čak dve trke beba u puzanju tokom vikenda! Da će i ovaj peti IMLEK DEČIJI SAJAM biti u duhu slogana „ČISTA PETICA“, odnosno ocenjen najvišom ocenom, potvrdjuje i spisak od osamdesetak izlagača, renomiranih poput generalnog sponzora sajma kompanije IMLEK, dečije obuće BAMBI iz Varaždina, FRIKOM-a, TURBO LIMAČ-a i BEKUTAN-a.
Organizatori dečijeg sajma SKY VISION i SNAR GROUP najavljuju u periodu od 23. do 25. aprila još jedan izuzetan i jedinstven dogadjaj u Beogradu i Srbiji namenjen prvenstveno deci, sa željom da im ulepšaju odrastanje.

Povezana vest:  Kako prepoznati i iskoristiti talenat?